Open dag in nieuwe bedrijfspand Landré

0

Landré, leverancier van productietechnieken voor onder meer plaatbewerking, verspaning en 3D printing, heeft een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten in gebruik genomen. Ter gelegenheid hiervan houdt Landré op vrijdag 9 december een open dag.

De verhuizing betekent dat Landré Vianen als vestigingsplaats heeft verlaten, waar het haar activiteiten de afgelopen 20 jaar heeft uitgeoefend. Het nieuwe pand bestaat uit een bedrijfshal/showroom van ruim 800 vierkante meter met aan de voorzijde een multifunctionele kantoorruimte van 400 vierkante meter over twee  verdiepingen. Met het nieuwe bedrijfspand beschikt Landré over een moderner en energiezuiniger gebouw, voorzien van de nieuwste technologie. Het pand is tevens het onderkomen van Haas Factory Outlet Nederland en het Rapidcenter. “Bouwers en personeel hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een zo soepel mogelijke verhuizing te realiseren en het eindresultaat mag er zijn. Een pand waar we trots op zijn,” aldus de directie van Landré.

Tijdens de open dag op 9 december zal Landré in de nieuwe showroom diverse highlights uit het machineprogramma en toebehoren laten zien. Zo zullen er diverse Haas machines te zien zijn, waaronder een 5-assig bewerkingscentrum en een draaimachine met aangedreven gereedschappen, Y-as en stafmagazijn. Daarnaast staan de Fanuc Robodrill en EDM draadvonkmachines demogereed klaar. Tevens toont Landré diverse 3D printtechnieken en wordt het Rapidcenter gepresenteerd.

Het open huis is op vrijdag 9 december van 10.00 tot 17.00 uur, aanmelden kan via deze link.