Open dagen bij Huvema/TCE

0
41

Op woensdag 21 en donderdag 22 november organiseert Huvema/TCE de jaarlijkse Open Dagen.

Huvema/TCE staat erom bekend alles te kunnen leveren om een complete werkplaats in te richten: van machines tot gereedschap, van werkplaatsinrichting tot compressoren, PBM’s et cetera. Dankzij deskundig advies, zijn klanten verzekerd van de juiste keuze en de beste oplossing. Daarnaast kunnen de klanten van Huvema voor installatie, reparatie en onderhoud rekenen op de vakkundige service van de eigen technische dienst.

In de showroom in Veghel worden tijdens de Open Dagen onder andere Maxion boormachines en XYZ machines met ProtoTrak besturing gedemonstreerd. Daarnaast toont Huvema/TCE tijdens de Open Dagen nieuwe producten, zoals een serie geoptimaliseerde compressoren en opbergsystemen en gereedschapshouders van het Italiaanse merk Plano. Verder zijn de slijp-, schuur- en polijstmiddelen van Pferd recent opgenomen in het leveringsprogramma.

Voor de verspanende industrie levert TCE sinds kort een nieuwe generatie VHM HPC frezen waarmee spectaculaire resultaten worden bereikt. Onder het motto ‘meer voor minder’, bieden deze frezen meer verspaningsvolume tegen aantrekkelijke prijzen. Ook TaeguTec’s nieuwe kwaliteiten en wisselplaatjes voor hittebestendige superlegeringen (HRSA) zijn interessant voor de metaalbewerkende industrie. De Open Dagen vinden plaats in het pand van Huvema/TCE aan de Kennedylaan 14 in Veghel. Bezoekers zijn welkom op woensdag 21 en donderdag 22 november van 9.00 tot 20.00 uur.