Open huis Tuwi in nieuwe showroom Moerdijk

0

Tuwi neemt de nieuwe vestiging in Moerdijk officieel in gebruik met een open huis op 9 en 10 september. Bezoekers kunnen in de showroom van bijna 500 vierkante meter veel machines uit het uitgebreide portfolio van Tuwi in werking zien, waaronder lasersnijmachines, kantbanken, platenwalsen, ponsknipmachines, buigmachines en CNC-boorcentra.

Machineleverancier Tuwi is al sinds 1978 gevestigd in Winterswijk. De extra vestiging in Moerdijk is geopend om de bereikbaarheid te verbeteren en klanten uit de Randstad en België beter te faciliteren.

Machinedemo’s

Tijdens het tweedaagse open huis worden onder meer de volgende machines gedemonstreerd: Durma lasersnijmachine HD-FO 3015, Durma kantbank AD-S 30135 (Premium uitvoering), Durma hydraulische oscillerende schaar SBT 4006, CMA coördinatenboormachine 3RD, MG platenwals M 2006P, Amob profielwals MAH 60/3 en MAH 60/3 AC, Geka pons- en ponsknipmachines, Alzmetall kolomboormachines en tafelboormachines, CMA hydraulische en pneumatische tapmachines, Euromac horizontale hydraulische buigmachine Digibend 200E en IMET lint- en cirkelzaagmachines. Nieuw in het Tuwi-programma zijn Salvagnini en Matrix Tools. Ook de partners Machine-tooling.com (webshop voor machines en tooling) en Rolleri (kantbankgereedschappen, klemsystemen en laserconsumables) zijn van de partij.

Openingsacties

Voor alle aanwezige machines in Moerdijk biedt Tuwi tijdens het open huis een speciale openingsprijs. In samenwerking met partner De Lage Landen (DLL) wordt klanten bovendien een bijzonder voorstel doen voor financiering van de machine gedaan: geen leasekosten in de eerste 3 maanden.

Het open huis is op 9 en 10 september van 9.00 tot 21.00 uur. In en om de nieuwe vestiging worden alle nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van de bezoekers zo goed mogelijk te waarborgen. Om ook grip te houden op het aantal mensen dat tegelijkertijd in het pand aanwezig, verzoekt Tuwi alle bezoekers om vooraf aan te geven op welke dag en tijdstip ze (ongeveer) verwachten te komen. Zo is er voldoende ruimte voor iedereen.

MetaalNieuws InBeeld

Het team van MetaalNieuws is voor en achter de schermen druk bezig om onze nieuwsberichten en redactionele artikelen online nog meer exposure te geven. MetaalNieuws InBeeld is een van de initiatieven, die wij de komende weken verder zullen uitrollen. Als u zich (gratis) abonneert op het YouTube kanaal van MetaalNieuws hoeft u niks te missen.