Open huis Tuwi in nieuwe showroom Moerdijk

Tuwi neemt de nieuwe vestiging in Moerdijk officieel in gebruik met een open huis op 9 en 10 september. Bezoekers kunnen in de showroom van bijna 500 vierkante meter veel machines uit het uitgebreide portfolio van Tuwi in werking zien, waaronder lasersnijmachines, kantbanken, platenwalsen, ponsknipmachines, buigmachines en CNC-boorcentra.

Machineleverancier Tuwi is al sinds 1978 gevestigd in Winterswijk. De extra vestiging in Moerdijk is geopend om de bereikbaarheid te verbeteren en klanten uit de Randstad en België beter te faciliteren.

Machinedemo’s

Tijdens het tweedaagse open huis worden onder meer de volgende machines gedemonstreerd: Durma lasersnijmachine HD-FO 3015, Durma kantbank AD-S 30135 (Premium uitvoering), Durma hydraulische oscillerende schaar SBT 4006, CMA coördinatenboormachine 3RD, MG platenwals M 2006P, Amob profielwals MAH 60/3 en MAH 60/3 AC, Geka pons- en ponsknipmachines, Alzmetall kolomboormachines en tafelboormachines, CMA hydraulische en pneumatische tapmachines, Euromac horizontale hydraulische buigmachine Digibend 200E en IMET lint- en cirkelzaagmachines. Nieuw in het Tuwi-programma zijn Salvagnini en Matrix Tools. Ook de partners Machine-tooling.com (webshop voor machines en tooling) en Rolleri (kantbankgereedschappen, klemsystemen en laserconsumables) zijn van de partij.

Openingsacties

Voor alle aanwezige machines in Moerdijk biedt Tuwi tijdens het open huis een speciale openingsprijs. In samenwerking met partner De Lage Landen (DLL) wordt klanten bovendien een bijzonder voorstel doen voor financiering van de machine gedaan: geen leasekosten in de eerste 3 maanden.

Het open huis is op 9 en 10 september van 9.00 tot 21.00 uur. In en om de nieuwe vestiging worden alle nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van de bezoekers zo goed mogelijk te waarborgen. Om ook grip te houden op het aantal mensen dat tegelijkertijd in het pand aanwezig, verzoekt Tuwi alle bezoekers om vooraf aan te geven op welke dag en tijdstip ze (ongeveer) verwachten te komen. Zo is er voldoende ruimte voor iedereen.

MetaalNieuws InBeeld

Het team van MetaalNieuws is voor en achter de schermen druk bezig om onze nieuwsberichten en redactionele artikelen online nog meer exposure te geven. MetaalNieuws InBeeld is een van de initiatieven, die wij de komende weken verder zullen uitrollen. Als u zich (gratis) abonneert op het YouTube kanaal van MetaalNieuws hoeft u niks te missen.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Wisseling van de wacht bij Rolleri

18-10 Eli de Jager is zijn carrière bij Rolleri op bijna dezelfde wijze begonnen als…

MetavakNieuws

Beurspresentatie van Tuwi is live en virtueel

22-09 Van Geka springt de nieuwe CNC gestuurde plasmasnijmachine GCS-P 3015 in het oog. Deze…

Plaatbewerking

TUWI draagt import van Euromac over aan JÖRG Machines

07-04 Euromac is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van ponsmachines, elektrische kantpersen, gerobotiseerde buigcellen, hydraulische buigbanken…

Bedrijf en Economie

MetaalNieuws TOP 10 van 2020

28-12 Nog een paar dagen en dan kunnen we afscheid nemen van een roerig jaar.…

Plaatbewerking

Zwenkbuiger is een verrijking voor Martens

07-12 Een beetje stiekem keek Wim Martens al een aantal jaren naar een zwenkbuigmachine. Maar…

Verspanen

Galvano Metaal verbetert zaagservice met Imet zaagautomaat

17-11 Om de service naar haar klanten verder te verbeteren levert staalhandel Galvano Metaal naast…

Plaatbewerking

Van Pommeren kan weer snel schakelen

02-11 Enkele jaren geleden heeft Van Pommeren Las- en Montagebedrijf in Veenendaal zijn knipschaar en…

Bedrijf en Economie

MetaalNieuws vernieuwt

29-09 Ook voor het team dat MetaalNieuws maakt zijn het uitdagende tijden. Vakbeurzen die –…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X