Pallit introduceert de nieuwe Li-ion-pompwagen

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om een ergonomische werkhouding aan te nemen. Zo voorkom je lichamelijke klachten en behoud je de productiviteit. Gelukkig weet Pallit wel raad met ergonomisch werken: Pallit lanceert namelijk de nieuwe pompwagen op de markt met een Li-ion-accu, waardoor de dagelijkse werkzaamheden een stuk eenvoudiger worden.

Zo heeft deze Li-ion-pompwagen een sterke Lithium-ion-accu van 48 V / 20 Ah

Hieronder vertellen wij jou alle ins en outs over deze pompwagen.

De pompwagen neemt jouw werk uit handen

We benoemden het net al even kort, maar de nieuwe pompwagen met Li-ion-accu maakt de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger. Want zoals we kunnen lezen op Pallit.nl is het namelijk een pompwagen van licht gewicht: het weegt maar 140 kilo. In vergelijking met andere pompwagens is dit heel licht. En dat heeft alleen maar voordelen, want hierdoor hoef je bijna niet meer te duwen of te trekken om de pompwagen voort te bewegen. Daarnaast kun je ‘m dankzij het lichte gewicht heel eenvoudig meenemen in de vrachtwagen of in de bedrijfsbus. Bovendien kan deze pompwagen een gewicht dragen van wel 1500 kilo. Dat betekent dat je binnen een mum van tijd al jouw vracht hebt in- of uitgeladen.

Een accu waar je u tegen zegt

Deze elektrische pompwagen is eigenlijk alles wat je zoekt. Zo heeft deze Li-ion-pompwagen een sterke Lithium-ion-accu van 48 V / 20 Ah. De oplaadtijd is snel en de bedrijfstijden zijn lang. We kunnen spreken over een oplaadtijd van drie uur en een bedrijfstijd van zes uur. Bovendien kun je er ook nog een losse accu bij krijgen. Dat is erg handig, want dat houdt in dat je constant gebruik kunt maken van deze elektrische pompwagen. Met de meegeleverde lader kun je de accu eenvoudig opladen bij een 230 V-stopcontact. En als klap op de vuurpijl is de accu van de pompwagen onderhoudsvrij. Wanneer je de accu’s met elkaar wil verwisselen heb je geen gereedschap nodig, want het verwisselen is al gepiept binnen een paar handelingen.

Een ware toevoeging op de werkvloer

We kunnen wel spreken dat deze Li-ion-pompwagen een alleskunner is. Met zijn lichte gewicht, hoog draagvermogen én sterke accu is het plaatje compleet. Bovendien is deze pompwagen geschikt voor vrijwel iedere branche. Zo is het een ware toevoeging op de werkvloer: of dat nou in een magazijn is, een distributiecentrum, in de detailhandel of in de logistieke sector. Met deze elektrische pompwagen kun jij de werkzaamheden uitvoeren zonder dat je lichamelijk wordt belast, en dat brengt alleen maar voordelen met zich mee.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?