Perslucht-slijpers van Metabo

18

Met twee nieuwe slijpers wordt het Metabo perslucht-assortiment uitgebreid: de rechte perslucht-slijper DG 700-90 en de haakse perslucht-slijper DW 10-125 Quick.

“Of het nu gaat om het bewerken van kanten, het afbramen van boorgaten of het zuiveren van lasnaden – de rechte perslucht-slijper DG 700-90 is een krachtige alleskunner. Dankzij het 90°-haakse voorzetstuk bewerken metaalconstructeurs met het handzame gereedschap zelfs moeilijk toegankelijke plaatsen zonder moeite“, legt Susanne Hinderer uit, hoofd van het Competentiecentrum Perslucht bij Metabo. De ergonomisch gevormde behuizing van stootbestendige kunststof ligt daarbij optimaal in de hand en isoleert bovendien tegen de kou. Ondanks zijn compacte vorm heeft de DG 700-90 met 12.000 toeren per minuut heel wat kracht.

De Metabo haakse perslucht-slijper DW 10-125 Quick doet in niets onder voor de rechte slijper wat kracht betreft. “Onze nieuwe haakse slijper heeft een prestatievermogen dat min of meer overeenkomt met 1.000 Watt. Bij dezelfde afmetingen heeft de machine nu duidelijk meer kracht dan zijn voorganger. Daarmee behoort de DW 10-125 Quick tot de sterkste in zijn klasse”, voegt Susanne Hinderer toe. De naam “Quick” is hier een belofte: met de snelspanmoer kunnen (door)slijpschijven snel en zonder gereedschap verwisseld worden.

Metabo
De Metabo haakse perslucht-slijper DW 10-125 Quick doet in niets onder voor de rechte slijper wat kracht betreft.