Positieregelaars voor eenvoudige ingebruikname en hoge robuustheid

0

Met de Sipart PS100 presenteert Siemens een nieuwe positieregelaar die zich kenmerkt door een eenvoudige ingebruikname en hoge robuustheid. Met één druk op de knop wordt de Sipart PS100 geïnitialiseerd.

Hierbij stelt het apparaat zich automatisch in op de aangesloten klep, zonder verder noodzakelijke instellingen vooraf. Desgewenst kan de positieregelaar met één verdere druk op de knop voor een specifieke toepassing worden geoptimaliseerd. Net zoals een camera met portret-, sport- of nachtmodus kan de positieregelaar worden ingesteld op verschillende modi voor nauwkeurige en snelle regeling, gebruik met boosters en andere toepassingen. Deze functionaliteiten besparen tijd, reduceren de kosten van inbedrijfstelling en verhogen de return on investment. De Sipart PS100 is uitgerust met een grote, overzichtelijke display die gebruikers de status van het apparaat in één oogopslag toont. Met de vier-toetsen-bediening en Namur NE107-ondersteuning kan het apparaat snel en gemakkelijk worden geconfigureerd.

De Sipart PS100 van Siemens is verkrijgbaar in twee behuizingsvarianten: polycarbonaat en aluminium. Dankzij de bijzonder robuuste en duurzame materialen is de nieuwkomer in het Siemens-portfolio van positieregelaars ook bestand tegen zeer zware en agressieve omgevingen.