Praktisch vervoer van onderdelen en gereedschappen

Met het Simpleco inrichtingssysteem van het Duitse bedrijf Sortimo levert Gedore Technag een compleet productenpakket voor een praktische bedrijfswageninrichting.

Bij het ontwikkelen van dit systeem stond centraal dat de gebruiker zelf kan beslissen hoe de inrichting samengesteld moet worden. Van belang was bovendien dat het installeren ervan in de bedrijfswagen in slechts enkele stappen uit te voeren zou zijn: simpel in elkaar te zetten, in te bouwen en zo nodig ook later nog gemakkelijk uit te breiden. Het resultaat is een uitgebreid programma van legborden, zijwanden, vakkenrekken, boxen en koffers, die probleemloos in kleine, middenklasse en grotere voertuigen toe te passen zijn.

Bij het samenstellen van een handige en veilige bedrijfswageninrichting komt het er volgens leverancier Gedore Technag allereerst op aan de juiste legborden, zijwanden en vakkenrekken te selecteren. Bepalend hierbij is natuurlijk in de eerste plaats het betreffende voertuig. Het Simpleco systeem van Sortimo biedt daarbij keuze uit speciale componenten voor vrijwel alle bekende merken, modellen en typen, variërend van de Renault Kangoo tot – bij de grote wagens – de Mercedes Benz Sprinter. Verder wordt de selectie vooral bepaald door de onderdelen en gereedschappen die veilig opgeborgen en vervoerd moeten worden.

Zo zijn er binnen dit programma vier verschillende S-boxxen met transparante voorzijde en twee T-boxxen met doorzichtig deksel en inzetbakjes voor kleine producten en reservedelen. Extra vermelding verdienen daarnaast de vier spatwaterdichte, vastklikbare L- en LS-boxxen, in verschillende maten en hoogtes, compleet met praktische handgreep. Voor het meenemen van bijzondere producten en gereedschappen zijn er bovendien allerlei slimme hulpstukken, zoals hakenstrippen, aflegvlakken en een slanghouder.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetaalNieuwsPunten

Alle benodigde gereedschappen direct bij de hand

30-05 Het modulaire gereedschappen¬systeem Mixx and Click van Gedore voorziet in ontelbare combinatiemogelijkheden. Het programma…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X