RoboJob trekt alle registers open op EMO

0

Ook bij zijn derde deelname aan de EMO belooft RoboJob, specialist in de automatisering van CNC-machines, weer alle registers open te trekken.

De EMO wordt hét hoogtepunt bij RoboJob in een druk beursjaar, vertelt CEO Helmut De Roovere: “We hebben onze deelname enkele maanden tot in de puntjes voorbereid. Dit jaar staan er bijna 30 beurzen en events op de agenda, maar EMO moet het hoogtepunt worden. Onze voorbije twee deelnames in 2013 en 2017 waren erg succesvol, en deze keer hopen we nóg beter te doen.”

Met een beursstand in hal 27 moet dat ook lukken. “In 2017 stonden we nog in de hal met Robotica en Automatisering, maar nu staan we in de hal waar we moeten staan”, aldus De Roovere. “In deze hal staan we pal naast de grote spelers in de CNC-machinemarkt, en hier lopen dus ook onze klanten rond. Het wordt veel makkelijker voor hen om ook even bij ons langs te komen.”

Emco
Ook de nieuwe Oostenrijkse dealer Emco zal een automatisering van RoboJob tonen op haar stand. Onlangs maakte RoboJob een geslaagde entree in Oostenrijk tijdens het open huis van Emco. De Turn-Assist 200i die RoboJob er toonde aan een Emco HP45 zal nu ook gedemonstreerd worden op de beursstand van Emco, producent van CNC-gestuurde draai- en freesmachines (hal 27, stand E 24).

Forse groei
RoboJob heeft de afgelopen jaren een spectaculaire groei gekend. De Roovere: “Daardoor is ons personeelsbestand al flink toegenomen. We hebben de kaap van de 50 werknemers overschreden, en momenteel staan er weer verschillende vacatures open in de Verkoop, Business Development, Service, Software en in onze productie-afdeling.” Alle vacatures kunnen geraadpleegd worden op de website van RoboJob.

RoboJob, hal 27, stand A46