Roterende polijstmachine

0

De nieuwe Rupes roterende polijstmachine Bigfoot LH 19E is voorzien van een motor met hoog koppel, compact design, hoogwaardige ergonomie en een lichte behuizing. Dankzij het lichtgewicht en het krachtige design is de LH 19E een roterende polijstoplossing voor talloze industrieën, zoals autodetailing, autoschadeherstel en scheepvaart.

Dankzij de innovatieve anti-vibratiehandgreep, standaard geïntegreerd in de LH 19E, kunnen de gebruikers de polijstmachine onder verschillende hoeken stevig vasthouden voor een nauwkeurig en stabiel polijstproces. Het materiaal van de soft grip en het design absorberen en verdrijven de trillingen om het comfort van de gebruiker te verbeteren en delicate oppervlakken te beschermen tegen beschadiging. De polijstmachine kan ook uitgerust worden met een soft grip zijhandgreep om de trillingen tijdens het polijsten te verminderen en de polijstmachine comfortabel te kunnen sturen.

Deze optionele, rechts of links bruikbare zijhandgreep verhoogt het comfort voor de gebruikers. Een elektronische toerentalregelaar met koppelherstel houdt de draaisnelheid constant, zelfs bij variërende belastingen, om het volledige polijstproces vlotter, gelijkmatiger en efficiënter te laten verlopen.  De nieuwe polijstmachine kan gebruikt worden in combinatie met 3 verschillende polijstschijven met een diameter van 125, 150 en 165 mm.

www.wsb-benelux.eu