Ruim 100 gratis e-learnings voor medewerkers MKB-metaal

0

Medewerkers in het MKB-metaal kunnen direct aan de slag met meer dan 100 online cursussen, waarmee zij zowel hun technisch vakmanschap als hun soft skills en digitale vaardigheden kunnen versterken. OOM heeft deze ‘e-learnings’ speciaal voor de branche geselecteerd én neemt de kosten voor zijn rekening.

OOM doet dit omdat veel MKB-metaalbedrijven het door de coronacrisis momenteel zwaar hebben. Het opleidingsfonds wil in deze moeilijke periode bedrijven en medewerkers steunen en de ontwikkeling van het vakmanschap blijven stimuleren. Daarom is een speciale aanbieding gemaakt voor alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven.

Opleidingsmodules op mbo-niveau 3 & 4

Via het e-learningplatform van samenwerkingspartner CRAFT Education kunnen medewerkers tot het einde van het jaar kosteloos een van de volgende opleidingsmodules volgen: Technisch tekening lezen; Vorm en plaatstoleranties; Basis meten; Tekeninglezen praktijk en Materiaalkunde. Deze modules hebben een studiebelasting van 10 tot 24 uur en worden bij goed gevolg afgesloten met het toekennen van een certificaat op mbo-niveau.

Hier vind je meer informatie en kunnen medewerkers zich aanmelden.

Soft skills en digitale vaardigheden

Online opleider GoodHabitz biedt inspirerende trainingen op het gebied van productiviteit, leiderschap, talen (zakelijk), commerciële en digitale vaardigheden. Alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven krijgen tot eind van dit jaar de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz. Bekijk het uitgebreide aanbod, of meld je hier aan voor een link om meteen te beginnen.