Sensorfabrikant di-soric dichter bij Benelux-klanten

0
33

Digitron Industrial Systems in Uden is een dochterbedrijf geworden van sensorfabrikant di-soric. De nieuwe di-soric onderneming staat onder leiding van Christoph van der Meeren, voormalig directeur van Digitron.

Met de oprichting van de Nederlandse dochter wil di-soric zowel de producenten van machines en installaties, als de eindklanten in Nederland, België en Luxemburg beter van dienst zijn. Het is ook de bedoeling directe contacten aan te knopen.

Digitron Industrial Systems is sinds 2006 verkooppartner van di-soric en kan bogen op 25 jaar ervaring in de branche. Di-soric, gespecialiseerd in sensoren, ledverlichting voor machines, vision- en ID-componenten en –systemen en machineveiligheidscomponenten, kan met de rechtstreekse verkoop in de regio sneller reageren op actuele behoeften uit de markt. “De rechtstreekse samenwerking met de fabrikant biedt vele voordelen, met name waar het gaat om productontwikkeling, productmanagement en productie”, benadrukt Peter Eisemann, directeur van di-soric GmbH. De activiteiten van di-soric richten zich met name op bedrijven die actief zijn op het gebied van fabrieksautomatisering. di-soric is goed op de hoogte van de branche en heeft een gedetailleerde kennis van het product-, adviserings- en serviceportfolio. Verdere zwaartepunten zijn projecten en geïntegreerde toepassingen voor industriële vision- en ID-applicaties.

De di-soric-groep ontwikkelt en produceert sensoren voor industriële automatisering. Daarnaast biedt de groep een breed assortiment ledverlichting. Voor beeldverwerking en ID ontwikkelt de groep niet alleen componenten en systemen, maar ook op maat gesneden oplossingen van analyse tot en met integratie. Desgewenst zijn compleet ontworpen en gerealiseerde beeldverwerkingssystemen leverbaar, inclusief regeltechniek en mechanische componenten.