Weekamp Deuren overgenomen

0

Deli Home, producent en distributeur van constructieve en decoratieve woonproducten, heeft Weekamp Deuren overgenomen. Beide partijen hebben goedkeuring gehad van de ACM.

De activiteiten van Deli Home en Weekamp sluiten goed op elkaar aan. Deli Home heeft een handelspositie in zowel binnen- als buitendeuren. Weekamp Deuren biedt een breed scala aan kwaliteitsproducten en services. Het assortiment bestaat onder andere uit voordeuren, achter- en terrasdeuren, garagedeuren, binnendeuren en toebehoren.

Bovendien heeft Weekamp een sterke positie in maatwerk, vanwege eigen productiefaciliteiten in Tsjechië en Indonesië. Hiermee vullen Deli Home en Weekamp elkaar ook qua producten en services aan. De overname van Weekamp is daarmee een logische stap die past binnen de strategie van internationalisering, schaalvergroting, maatwerkoplossingen en vergroten van het aandeel eigen productie. Door de bundeling van krachten ontstaat een sterke partij in deuren met ruim € 100 miljoen omzet en bijna 1000 medewerkers.