Snelle overheaddeur

Assa Abloy Entrance Systems introduceert zijn snelste sectionale overheaddeur ooit: de Assa Abloy OH1042S. Deze is vier keer sneller dan een standaard sectionale overheaddeur. 

De nieuwe deur is speciaal ontworpen voor bedrijven die hun goederen snel en efficiënt door willen laten stromen door overheaddeuren die snel openen en sluiten. De producent Systems speelt hiermee in op de toenemende vraag van klanten naar snelle, flexibele en efficiënte deuren om zo energie te besparen.

De deur heeft een openingssnelheid van één meter per seconde, wat ervoor zorgt dat er minder tocht en stof binnenkomt. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, terwijl het bedrijf optimaal kan blijven draaien. Dankzij zijn hoge snelheid is de kans op botsingen kleiner en is het dus veiliger voor medewerkers en goederen. En het lichtgordijn verzekert gebruikers ervan dat de deur onmiddellijk stopt zodra er een obstructie in de opening is.

De snelheid van deze deur vermindert ook het energieverlies. Gebruikers behouden immers meer controle over de binnentemperatuur en besparen daardoor energie en dus kosten. De nieuwe OH1042S zorgt voor 12 procent extra besparing op energiekosten ten opzichte van de OH1042P.

De OH1042S kan in elke organisatie worden toegepast. Duizenden configuraties – van ramen tot railsystemen, kleuren en afmetingen – maken de deur passend in vrijwel elk bedrijf.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Transport en Logistiek

Geïsoleerd laadhuis zonder frame

27-06 Assa Abloy Entrance Systems, de totaalleverancier van innovatieve, duurzame toegangsoplossingen, brengt een geïsoleerd laadhuis…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X