Spuiterij Janssen toegevoegd aan LOA Group

Spuiterij Janssen in Hapert is per 8 mei met al haar activiteiten toegevoegd aan de LOA Full Surface Group. Deze groep, met het hoofdkantoor in Tilburg, bestaat uit zes regionale bedrijven met expertise op het gebied van oppervlaktebehandeling in verschillende marktsegmenten: LOA Aldor, LOA Automotive, LOA Coating, LOA Deege, LOA MTRC en LOA Wilmink.

Door verschillende overnames vanaf 2008 is LOA gegroeid tot een groep van 6 bedrijven, allen actief in de oppervlaktebehandeling van metalen componenten en vormdelen.

Directeur Remco Dieperink van de LOA groep: “Spuiterij Janssen is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het seriematig spuiten en poedercoaten van metalen- en kunststof producten. Hun specialistische kennis zetten ze in voor o.a. de medische, hightech- en plaatverwerkende industrie, machinebouw en robotica. We zijn dan ook ontzettend blij met deze uitbreiding. Met Spuiterij Janssen zijn we nog beter in staat zijn om aan de toenemende vraag naar hoogwaardige oppervlaktebehandelingen en services te voldoen.”

LOA Full Surface Group vindt zijn oorsprong in het in 1981 opgerichte LOA LAK (het huidige LOA Automotive) in Tilburg. Door verschillende overnames vanaf 2008 is LOA gegroeid tot een groep van 6 bedrijven, allen actief in de oppervlaktebehandeling van metalen componenten en vormdelen. In totaal biedt de groep circa 30 verschillende oppervlaktebehandelingen aan voor het verbeteren van de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit van metalen onderdelen.

Bij de LOA Full Surface Group werken 235 mensen. Zij maken al jaren optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring en zijn zo uitgegroeid tot de grootste oppervlaktebehandelaar van Zuid-Nederland. De groep beschikt over vijf uitgebreide laboratoria die uitgerust zijn met de nieuwste testfaciliteiten en is de enige oppervlaktebehandelaar in Europa die alle ION kwaliteitssystemen kan aanbieden: Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021