‘Staalmakelaar’ Patron Metaal opgericht

Patrick Kunst en Ronnie Jansen zijn samen gestart met Patron Metaal in Wijchen. Zij willen met hun nieuwe bedrijf graag gezien worden als de ‘staalmakelaar’. “Enerzijds voorzien we onze klanten van materialen en anderzijds van advies, coaching en ondersteuning op inkoop- en verkoopgebied.”

Wij zijn een onafhankelijke leverancier en we zijn in staat door onze goede contacten overal in te kopen.

Het tweetal heeft samen meer dan 40 jaar ervaring in de handel van metaal en non-ferro producten. Allebei hebben ze lange tijd in de staalwereld gewerkt in verschillende commerciële en management functies bij bekende handelaren in Nederland. Hierdoor hebben ze ruime ervaring voor wat betreft kennis op het gebied van materiaal, leveranciers en bewerkingen. Deze willen ze delen met klanten. “We zijn in staat om te ondersteunen, mee te denken om de doelen en plannen te verwezenlijken. Met name kleinere bedrijven in staalwereld bestaan vooral uit doeners en technische mensen die vaak op bedrijfskundig vlak nog wel wat coaching/kennis/ondersteuning kunnen gebruiken.”

Kunst en Jansen vervolgen: “Ook weten wij precies wat de behoeften, wensen en eisen van onze klanten zijn. Door onze kennis op het gebied van de inkoopmarkt zijn wij in staat snel aan hun vraag te voldoen, ook als gaat het om producten die niet als standaard bekend staan. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en we zijn in staat door onze goede contacten overal in te kopen. Wij fungeren dan als de zoekmachine van onze klant om de producten tegen een nette prijs te leveren op de afgesproken levertijd. Ondanks dat we in een digitaal tijdperk leven, blijven wij maximaal geloven in intermenselijke contacten. Ook willen wij vanuit een maatschappelijke verantwoorde gedachte op inkoop, verkoop en op het gebied van bewerkingen alles zoveel mogelijk in de regio organiseren.”

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X