Technologie een week lang online in het zonnetje

0

Zoals al eerder aangekondigd, is er dit jaar geen fysieke Dutch Technology Week. Wel is er een online editie: van 8 tot en met 13 juni staat de DTW2020 Online op de agenda.

In deze bijzondere tijd een bijzondere Dutch Technology Week: online wordt technologie één week lang in het zonnetje gezet. Technologie is niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan, ons leven en werken. Ook nu ontstaan initiatieven waarin een hoofdrol is weggelegd voor technologie, innovatie en samenwerking.

Ruimte voor fun

Van 8 t/m 13 juni gaat DTW2020 online in op onder meer het beademingssysteem dat door een aantal samenwerkende partijen in de Brainport-regio is ontwikkeld, het noodfonds voor startups waar ook een aantal bedrijven uit de Brainport-regio bij is betrokken en is er, natuurlijk, ruimte voor fun. Zo presenteert de organisator van het technologiefestival Night of the Nerds een aantal inspirerende online activiteiten en is er een online technologiequiz georganiseerd door Number42, de organisator van onder andere de populaire QuizNight XL.

Kijk hier voor het volledige programma.