Teqnow publiceert handleiding Big data

0

Volgens deskundigen kan een slimme toepassing van Big data ondernemers veel nieuwe kansen en zelfs nieuwe verdienmodellen bieden. Tegelijk roept zo’n stelling nieuw vragen op: geldt dit voor elk bedrijf, welke kansen biedt de toepassing van Big data en hoe zet je Big data dan in? En ook: waarde halen uit data; hoe doe je dat, is het rendabel om hierin te investeren?

Een goede reden voor Teqnow om hierin te duiken en voor ondernemers in het MKB-metaal een handzame handleiding te maken. De publicatie biedt inzicht in de begrippen, scheidt het kaf van de koren en biedt een handig stappenplan om op de juiste wijze de volgende stappen te zetten op het gebied van Big data. Deze uitgave informeert ondernemers over de mogelijkheden en aandachtspunten van de nieuwe digitale wereld en specifiek welke toegevoegde waarde ze kunnen creëren door gebruik te maken van Big data.

De uitgave ‘Big data: Groeikansen voor het mkb’ is voor Teqnow deelnemers gratis beschikbaar. Wie interesse kan een e-mail sturen naar info@teqnow.nl. Vervolgens wordt het boekje toegestuurd.