Tijdens Stainless Steel Experience wordt kennis en kunde gedeeld

0

Op 3 oktober 2019 organiseert de RVS vereniging Noord-Nederland in samenwerking met het Drenthe College Emmen een uniek dag geheel in het teken van RVS, de Stainless Steel Experience.

Het hoofddoel van de RVS vereniging is het delen van kennis en kunde. Daarbij is door de samenwerking met het Drenthe College in Emmen een zeer belangrijk thema, het tekort aan technisch personeel in de sector gecombineerd. De dag zal dan ook plaats bieden aan 50 technische studenten van het Drenthe college die verder kennis kunnen maken met het materiaal RVS, maar ook in contact kunnen komen met de bedrijven waar ze in de toekomst stage kunnen lopen of zelfs kunnen gaan werken.

Er staat de studenten én de leden van de RVS vereniging aangevuld met introducee-bedrijven een gevarieerd programma te wachten. De dag start om 13:00 uur en vindt plaats in het Drenthe College in Emmen. Sprekers met gevarieerde onderwerpen zullen op het programma staan en vooraf, tijdens en na de lezingen is er volop gelegenheid om te netwerken en met elkaar van gedachten te wisselen. Ook kunnen enkele bedrijven zich nader presenteren door middel van een table top. De dag wordt afgesloten met een informeel walking dinner en eindigt rond 19:00 uur.