TM Tools introduceert eigen lengtemeetsysteem EPS 80 Touch

Na vele jaren ervaring met het leveren, plaatsen en onderhouden van bestaande lengtemeetsystemen vond Toni Maljoku, directeur van TM Tools in Wateringen, het de hoogste tijd worden om dit anders aan te pakken.

Het EPS-80 Touch lengtemeetsysteem is een puur Nederlands product met een hoogstaande kwaliteit en vele mogelijkheden.

Vorig jaar besloot hij zelf een lengtemeetsysteem te gaan ontwikkelen en in eigen beheer te produceren. Dit met ter zake doende software, hardware die voldoet aan de eisen van de klant en de daarbij behorende aansturing van de bewerkingseenheid. Ook eenvoudige montage en dito afstelling alsmede bedieningsgemak waren eisen die hoog op het verlanglijstje stonden. Evenals een scherpe prijs met een hoge kwaliteit en een mooie uitstraling.

Veel mogelijkheden

Dit alles heeft geresulteerd in de EPS-80 Touch. Een puur Nederlands product met een hoogstaande kwaliteit en vele mogelijkheden. En dat alles vanuit één adres voor het uitleveren, plaatsen en onderhouden. De mogelijkheden van het EPS-80 Touch lengtemeetsysteem zijn volgens Maljoku vrijwel onbeperkt. “In iedere branche zijn hiervoor wel toepassingen. De voorbeelden zijn legio.

Een lengtemeetsysteem gekoppeld aan een zaagmachine of een boorunit, zowel in de metaal als in het aluminium, hout en/of kunststofbewerking is een winstpakker in het te bewerken product. De productietijd wordt immers korter en fouten worden voorkomen. Onze ervaringen leren ook dat er mogelijkheden zijn in toepassingen aan bijvoorbeeld een betonijzer-knipmachine, strippen-knipmachine en of een buigunit.”

TM Tools gaat dit EPS-80 Touch lengtemeetsysteem in Nederland, België en Luxemburg verkopen vanuit de eigen vestiging in Wateringen en krijgt tevens steun van diverse dealers in de Benelux.

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Demo-Zaag-Dag bij TM-Tools

06-09 TM-Tools timmert sinds 2018 aan de weg op het gebied van zagen in de…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen