Demo-Zaag-Dag bij TM-Tools

TM-Tools houdt op vrijdag 16 september een Demo-Zaag-Dag in haar bedrijfspand in Wateringen. In de nieuwe werkplaats zal dan een machineprogramma op het gebied van zagen worden getoond, inclusief een zelf ontwikkeld lengtemeetsysteem dat TM-Tools voor het eerst demonstreert.

Ter demo staat onder andere een dubbelkops aluminium zaagmachine type DS-350 van Hecht te draaien.

TM-Tools timmert sinds 2018 aan de weg op het gebied van zagen in de ruimste zin van het woord. Het jonge en energieke bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gereviseerde zaagmachines, reparatie ter plaatse op aanvraag of middels een onderhoudscontract, en het leveren van zaagbenodigdheden zoals zaagbanden en zaagbladen.

Tijdens de Demo-Zaag-Dag worden onder meer de machines van Hecht gepresenteerd. Deze machinebouwer produceert een compleet programma aluminium zaagmachines en biedt daarmee oplossingen voor ieder aluminium en/of kunststof zaagwerk. Ter demo staat een dubbelkops type DS-350 te draaien. Daarnaast worden diverse modellen bandzaagmachines van Carif getoond.

Kaltenbach service en onderhoud

Verder zijn er diverse Kaltenbach cirkelzaagmachines. TM-Tools is een specialist op dit gebied. De door de zaagspecialist uit Wateringen gereviseerde uitvoeringen van de KKS-400 modellen staan deze dag te pronken in de werkplaats.

Ook worden diverse nieuwe modellen en nieuwe uitvoeringen van EPS lengte meet systemen getoond. TM-Tools wil de gasten verrassen met haar eigen modellen. Verder geven de medewerkers informatie over alle zaken die van belang zijn om een zaagmachine in goede conditie te houden, zoals bandzagen, koelolie, een goed onderhoudscontract, de juiste onderdelen, een goed zaagblad met de juiste spaan-uitdrijver en de juiste kennis van zaken.

De Demo-Zaag-Dag is op vrijdag 16 september van 15.00 tot 21.00 uur. Vooraf aanmelden met een telefoontje, een e-mail of een WhatsAppje wordt op prijs gesteld.

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Automatisering

Samenwerking HGG met Kaltenbach

26-05 HGG Profiling Equipment in Wieringerwerf  is een strategische samenwerking aangegaan met de Duitse machinefabrikant…

Plaatbewerking

Gereedschappen brengen Leering Hengelo en APS bij elkaar

13-01 Tijdens de TechniShow zullen Leering Hengelo en APS hun nieuwe samenwerking presenteren. Als aanbieder…

Oppervlaktetechniek

Joop van Zanten Staalservice gaat zelf stralen

26-04 Joop van Zanten Staalservice investeert in een straalmachine. Deze bewerking werd al aangeboden, maar…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X