TMS Industrial Services opent vestiging in haven Rotterdam

0

TMS Industrial Services breidt uit met een nieuwe vestiging in Rozenburg. De technische dienstverlener met zes vestigingen verspreid over Nederland en België, ondersteunt met deze uitbreiding haar groeiplannen in de Rotterdamse haven.

De vestiging in Rozenburg heeft een werkplaats van 1000 vierkante meter, waar kleine prefab activiteiten uitgevoerd kunnen worden. Voor de grotere projecten blijven de andere locaties ingezet worden. Deze nieuwe locatie zorgt ervoor dat TMS verder uit kan breiden in de Rotterdamse haven en de reeds bestaande klanten beter kan bedienen. Het aan vestigingen komt hiermee op zeven: Gent, Zwijndrecht, Tienen, Middelburg, Terneuzen, Moerdijk en Rozenburg.

De basisactiviteit van TMS is technisch onderhoud. Hierdoor is het bedrijf ook vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Ook worden er een aantal specialisaties gedaan zoals regelventielen en veiligheden- en pompenrevisie.TMS is een partner voor installatie en onderhoud van leidingwerk, laswerken, montage- en constructieprojecten, plaatbewerking, smeerplan, onderhoud van machines, transportbanden en technische installaties en nucleaire werken. Het bedrijf bereidt voor, organiseert, ziet toe en voert het onderhoud van productiemachines en -lijnen, technische installaties en productieomgeving uit. Door haar spreiding over Nederland en België, bedient TMS klanten met maximale flexibiliteit.