Tool24 levert efficiëntieverbetering op bij inkoop en bevoorrading

0

De focus van de Hoffmann Group zal tijdens de Brabantse Metaaldagen voor een groot deel liggen op Tool24. Dit is een flexibel automatensysteem voor efficiënte en betrouwbare gereedschapslevering.

Het creëren van slanke inkoopprocessen bij C-artikelen vormt voor de meeste bedrijven een grote uitdaging. De inkoopvolumes van C-artikelen zijn klein (< 20%), maar ze zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de administratieve inkoopuitgaven (> 80%) en daardoor extreem duur. De GARANT Tool24-gereedschapsuitgiftesystemen bieden bedrijven echter efficiëntieverbetering bij inkoop en bevoorrading met een integrale toegang tot een database. Het inbouwen van hoogwaardige componenten garandeert een onderhoudsvrije werking en minimale overheadkosten in de productie. De specialist van de Hoffmann Group zal gedurende de Brabantse Metaaldagen doorlopend demonstraties verzorgen.

Nieuwe werkbankenserie.
Naast Tool24 wordt ook de GARANT GridLine gepresenteerd, een innovatieve lijn in bedrijfsinrichting, die onlangs is bekroond met een iF Design Award in de discipline ‘Productdesign‘. Deze nieuwe werkbankenserie combineert efficiency met ergonomie en emotie en zal volgens de Hoffmann Group het segment van werkplaatsinrichting compleet veranderen. De GridLine-serie omvat diverse werkbanken en gereedschapswagens voor het inrichten van moderne industriële werkplekken en bedrijfsgebouwen alsmede de nodige accessoires. Vanaf diverse onderdelenbakken en sleufscheidingsstroken en hardschuim-inlays tot en met kasten en werkbanken; alles past volgens een modulair principe in en bij elkaar. Het resultaat is functioneel geoptimaliseerde en fraai vormgegeven bedrijfsinrichting, die in elke werkomgeving past en naar wens kan worden gecombineerd en uitgebreid.

Hoffmann Quality Tools, stand C022

Gratis-toegangskaarten-Brabantse-Metaaldagen