Topdeal FEIN voor eersteklas boorresultaten

FEIN is het nieuwe jaar gestart met twee acties voor professionele gebruikers uit de staal-, metaal-, reservoir- en machinebouw. Bij één van deze acties draait allemaal om het boren van nauwkeurige en onder omstandigheden grote gaten in metaal.

De magneet-kernboormachines die onderdeel van de metaalactie zijn, vallen onder de vermogensklassen Universal en Automatic. Ze zijn zeer universeel en kunnen worden gebruikt voor kernboren, spiraalboren en tappen evenals voor verzinken en ruimen.

Tot en met 31 maart krijgen klanten bij de koop van een actiekernboormachine een originele kernborenset van FEIN ter waarde van 227 euro (excl. BTW) gratis. Voorwaarde voor het krijgen van de gratis extra’s is dat de gebruikers de in de actieperiode gekochte machine uiterlijk op 30 april 2021 registreren voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie. De actiecode geven ze aan bij de registratie. De klant ontvangt de gratis extra’s per post. Meer informatie over deze topdeals is te vinden op  www.fein.nl/topdeal.

 Veelzijdig en robuust: Universele kernboormachines

De eisen aan elektrisch gereedschap op gebied van functionaliteit, prijs en vermogen zijn net zo verschillend als de werkzaamheden die metaalverwerkers elke dag verrichten. Daarom biedt FEIN vijf vermogensklassen voor kernboormachines, te weten Mobile, Economical, Compact, Universal en Automatic. De magneet-kernboormachines die van 1 januari t/m 31 maart onderdeel van de metaalactie zijn, vallen onder de vermogensklassen Universal en Automatic. Ze zijn zeer universeel en kunnen worden gebruikt voor kernboren, spiraalboren en tappen evenals voor verzinken en ruimen. Ze beschikken ook over een rechts-/linksdraaien-functie en boren diameters tot 35, 50 of 65 millimeter bij boordieptes tot 50 millimeter. Het toerental kan elektronisch in vijf standen worden ingesteld van 130 tot 520 omwentelingen per minuut.

De Universal magneet-kernboormachine met 1 versnelling KNU 35 met elektrische of permanente magneet, de Universal magneet-kernboormachine met 2 versnellingen KBU 35-2 met hoog toerental voor spiraalboren en de Universal accu-magneet-kernboormachine met 1 versnelling AKBU 35 met permanente magneet en MK2-gereedschaphouder maken deel uit van de actiemachines. Alle machines zijn verkrijgbaar met QuickIN- of ¾”-kernboorhouder. Als gratis premie kunnen klanten kiezen tussen de set ‘Best of kernboren HSS NOVA 50 QuickIN’ of de ‘Best of kernboren HSS NOVA 50 3/4 in Weldon’, die boordieptes van 50 mm bereiken en zes kernboren bevatten met diameters van 12, 14, 16, 18, 20 en 22 millimeter evenals twee centreerpennen van 105 millimeter.

Bovendien maken ook de Universal magneet-kernboormachine met 2 versnellingen KBM 50 met of zonder MK3-gereedschaphouder, de KBM 50 met automatische boorvoeding en de KBM 65 met MK3-gereedschaphouder en fijnafstelling onderdeel uit van de actie. Al deze machines hebben een bijzonder hoog vermogen en bieden een groot slagbereik voor het gebruik van lange boren. Passend daarbij kunnen kopers de set ‘Best of kernboren HM ULTRA 35 QuickIN’ bestellen als gratis premie met zes hardmetalen kernboren en boordieptes tot 35 millimeter.

Meer informatie over deze topdeals is hier te vinden.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetaalNieuws Extra IM

Robuust en krachtig: de nieuwe FEIN haakse slijpers

28-04 Daarmee presenteert FEIN een afgestemd systeem bestaande uit machine en slijpmiddelen voor professionals in…

Werkplaatstechniek

Veilig en nauwkeurig: FEIN afkortzaag metaal MKAS 355

02-02 Door de koudzaagmethode wordt het materiaal nauwelijks verhit, waardoor er geen metaalstofvorming en afhankelijk…

MetaalNieuws Extra IM

Grote FEIN kernbooractie

03-06 Als voorwaarde geldt: de klant registreert de actiemachine na aankoop voor de 3 jaar…

Werkplaatstechniek

Online-gereedschapsbeheer en Bluetooth-snellader FEIN

24-03 Met de nieuwe my.FEIN-app en de online-portal hebben de gebruikers en dealers van elektrisch…

MetaalNieuws Extra IM

Topdeals FEIN met kantenfrees en haakse slijper

23-02 Twee elektrische gereedschappen vergemakkelijken de werkstappen van de lasnaadvoorbereiding tot aan het afslijpen van…

Werkplaatstechniek

Kantenfrezen voor nauwkeurige afschuiningen en radiussen

23-10 FEIN heeft drie met de hand geleide kantenfrezen ontwikkeld: de 18 Volt accukantenfrees AKFH…

Werkplaatstechniek

Accuslagschroevendraaier met een extreem sterk draaimoment

05-10 De fabrikant van elektrisch gereedschap FEIN heeft zijn accuslagschroevendraaierprogramma uitgebreid met een accuslagschroevendraaier met…

Werkplaatstechniek

Nauwkeurig schroeven in serieproductie

27-11 De AccuTec-schroefmachines van Fein zijn proces-precieze machines voor serieschroefverbindingen met een continu gelijkblijvend draaimoment.…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X