Tuwi brengt speciale veilingkrant uit voor Demodagen

0

Bij machineleverancier Tuwi in Winterswijk worden van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 juni weer de Tuwi Demodagen gehouden. Naast de demonstratie van talrijke machines voor plaatbewerking, is er als speciale attractie een antislipcursus op het parkeerterrein van Tuwi.

Onder leiding van ervaren instructeurs kunnen bezoekers van de demodagen een cursus krijgen van 1 uur. Hierin leren ze om tijdens een slip de auto weer onder controle te krijgen. De cursus is voor iedereen, maar om teleurstellingen te voorkomen is tijdig aanmelden zinvol. Dit kan via een inschrijfformulier dat verkrijgbaar is bij Tuwi.

Speciale veilingkrant
Maar uiteraard gaat het tijdens deze demodagen vooral om nieuwe machines voor plaatbewerking. De machineleverancier uit Winterswijk heeft de afgelopen weken niet alleen fabrieksvoorraden maar ook speciaal voor het open huis extra voorraadmachines ingekocht. Daarnaast is een aantal machines teruggekocht op veilingen. Tuwi heeft een sale krant uitgebracht, waarin de voorraadmachines staan, zowel nieuw, gebruikt voor bijvoorbeeld beurzen of demonstraties of ingeruild. Ook heeft Tuwi een nieuwe editie uitgebracht van haar magazine Het Verschil, dat deze keer volledig is gewijd aan de Demodagen.

De showroom van Tuwi is op woensdag 5 en donderdag 6 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur, op vrijdag 7 juni van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 8 juni van 10.00 tot 15.00 uur.