Ultradunne Power Panels op zwenkarm

0

B&R biedt nu haar Power Panel bedieningspanelen voor montage op een zwenkarm aan. De compacte schermen hebben IP67-bescherming en zijn perfect geschikt voor gebruik op een machine. De schermen zijn beschikbaar in breedbeeldformaat van 5,0″ tot en met 21,5″.

De Power Panel T50 Field schermen beschikken over een geïntegreerde-webbrowser, waardoor deze geschikt zijn voor het weergeven van webgebaseerde HMI-toepassingen met behulp van mapp View. De schermen hebben afhankelijk van hun diagonaalgrootte een diepte van 16,5 of 26,0 mm. Ze zijn ontworpen voor montage op een zwenkarm, zodat ze makkelijk in de voorkeurspositie van de bediener kunnen worden gezet. Het is ook mogelijk om de Power Panels te installeren door middel van een VESA-montagebeugel. De FT50 schermen beschikken over een Power over Ethernet (PoE) aansluiting, waardoor er slechts één enkele kabel nodig is voor zowel stroom als netwerkcommunicatie.

De multi-touch technologie maakt het mogelijk om veelgebruikte gebaren zoals swipen en zoomen te integreren voor intuïtieve, duidelijk gestructureerde invoermogelijkheden. Het capacitieve touchscreen reageert nauwkeurig en betrouwbaar, zelfs wanneer de bediener dikke leren handschoenen draagt. Met een Power Panel FT50 van B&R waarop een webgebaseerde mapp View HMI-toepassing draait, hebben operators toegang tot de informatie, waar en wanneer het nodig is. mapp View zorgt ervoor dat automatiseringsengineers eenvoudig te gebruiken HMI-oplossingen kunnen maken, zonder dat er enige kennis van HTML5, CSS of JavaScript-programmering nodig is.