Ultramoderne productiefaciliteit Fri-Jado

Het hoofdkantoor met productiefaciliteit van Fri-Jado is verhuisd van Etten-Leur naar Oud Gastel, ongeveer 15 kilometer verderop.

De nieuwe productiehal is ingericht volgens de laatste technologie. Fri-Jado zet hiermee onder andere de volgende stap in vergaande automatisering van de plaatwerkerij. Laurens Engbers, CEO van Fri-Jado, voegt hieraan toe: “Met onze apparatuur helpen wij onze klanten om in te spelen op trends en ontwikkelingen in hun markt, al ruim 80 jaar. Dankzij deze nieuwe, ultramoderne productiefaciliteit kunnen we producten blijven leveren die voldoen aan de standaarden van morgen.”

Het nieuwe gebouw heeft een aantal innovatieve eigenschappen die zorgen voor een prettige werkomgeving. Het hele gebouw is uitgerust met klimaatbeheersing, hetgeen voor een productiefaciliteit nog steeds bijzonder is. Grote matglazen ramen zorgen voor veel daglicht in de productiehal. Het gebouw is tevens energieneutraal dankzij 6.400 zonnepanelen en een warmtepomp die verwarming en/of koeling levert. Fri-Jado ontwikkelt en produceert al sinds 1937 apparatuur voor het bereiden, bewaren en presenteren van warme en koude versproducten.

Ultramoderne productiefaciliteit Fri-Jado

Een kleine tachtig jaar geleden is Fri-Jado opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een productiebedrijf volgens de modernste technologieën.

Tags

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

19/10/2020

Veel investeringen in de plaatbewerking

X