Veiling 102 Jaar oude trappenfabriek

0

De complete bedrijfsinventaris van Metaalindustrie Zaanstad uit Wormerveer gaat onder de hamer. De  online veiling is in handen van Troostwijk Veilingen. Metaalindustrie-Zaanstad was al sinds 1902 actief en heeft zich ontwikkeld en gespecialiseerd in het fabriceren en leveren van stalen trappen voor bedrijven en particulieren. Op 21 januari jl. is het bedrijf failliet verklaard. Op 20 april a.s. is er een kijkdag.

Frank Adam, commercieel directeur van Troostwijk Veilingen: “Het klinkt misschien wat raar maar dit is een prachtige veiling. De inventaris omvat zeer goed onderhouden spullen die in menig metaalbewerkingsfabriek niet zou misstaan. Zoals afkortzagen, een kantbank, een draaibank, een kolomboor, compressoren, lasapparaten, houtbewerkingsmachines, een heftruck en stellingen. Ik verwacht dat er vanuit de metaalsector in Nederland maar ook vanuit het buiteland veel belangstelling is voor deze veiling.”
 
Kijken en bieden
De veiling sluit op 23 april. Geïnteresseerden kunnen op 20 april tussen 10.00 en 16.00 uur de machines komen bekijken aan de Witte Vlinderweg 16, 1521 PS in Wormerveer.