Versnelling lucht- en ruimtevaartinnovatie begint op AirXperience 2021

Dassault Systèmes organiseert van 22 tot en met 25 juni AirXperience 2021, een virtueel event over de technische ontwikkelingen en mogelijkheden om innovatie te versnellen. Producenten en innovators in de lucht- en ruimtevaartmarkt moeten inspelen op toenemende verwachtingen van klanten en complexere projecten, voor het ontwikkelen van duurzame transportoplossingen en optimale mobility experiences.

AirXperience 2021, georganiseerd door Dassault Systèmes, presenteert hoe lucht- en ruimtevaartinnovatie kan worden versneld. (foto: Dassault Systèmes)

Tijdens AirXperience 2021 presenteren een groot aantal experts hoe bedrijven in deze sector de business en innovatie kunnen versnellen.

Experts van Airbus Defence & Space, Hemeria, Liebherr, Sogeclair, Spirit AeroSystems, ThrustMe en David Ziegler, VP Aerospace & Defense Industry van Dassault Systèmes, delen hun visie en ervaringen tijdens livestream presentaties. Daardoor wordt duidelijk op welke wijze het transformeren van de supply chain en samenwerkingsplatformen zoals Dassault Systèmes’ 3DExperience platform innovaties kunnen versnellen. Vanaf de conceptfase tot en met het ontwerpen, produceren, testen en certificeren van duurzame lucht- en ruimtevaartuigen.

Belangrijke thema’s van het virtuele event zijn o.a. de transformatie van de silo-gebaseerde verticale supply chain naar een waardenetwerk om de transparantie en samenwerking tussen alle organisaties en locaties te verbeteren, het versnellen en verbeteren van de besluitvorming, geïntegreerde missieplanning, flexibiliteit van ontwikkelingen en ondersteuning van defensiebedrijven én het verkorten van het ontwikkelingstraject van raketten en satellieten.

Andere Dassault Systèmes’ klanten die aan het event deelnemen zijn Ball Aerospace, Korea Aerospace Industries, MTorres, Spirit AeroSystems en Turkish Aerospace Industries. Ook deze bedrijven versnellen innovaties en vergroten de efficiency en flexibiliteit met het 3DExperience platform.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

3D

SolidWorks 2021 verbetert prestaties in de cloud

26-11 Dassault Systèmes heeft de nieuwe versie SolidWorks 2021 geïntroduceerd. Naast nieuwe functionaliteiten is de…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X