Vestiging BT Brammer op Brainport Industries Campus

129

Vanaf 1 maart 2019 is BT Brammer met een locatie op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven gevestigd. Daarnaast wordt het bedrijf het centrale aanspreekpunt voor alle logistiek op de Campus.

“Produceren kan slimmer”, aldus Meino Noordenbos, algemeen directeur van BT Brammer Benelux. “Mooi dat we op BIC daar heel zichtbaar onze bijdrage aan kunnen leveren.”
BT Brammer is het resultaat van het recente samengaan van Biesheuvel Techniek en de Engelse branchegenoot Brammer. De combinatie levert een totaalleverancier op met meer dan een miljoen artikelen op voorraad ter ondersteuning van een breed scala aan onderhouds- en productiewerkzaamheden. “Van groothandel worden we steeds meer een ‘integrated partner’ bij het productieproces van onze klanten”, licht Noordenbos toe. “We leveren niet alleen onderdelen voor onderhoud en reparatie, maar denken en doen ook steeds meer mee met het ontwerpen van machines en productiesystemen en de logistiek er omheen. Dat doen we in toenemende mate voor de maakindustrie. Daarom is de Brainport Industries Campus ook een ideale plek voor ons.”

De hoofdvestiging voor de Benelux blijft in Son en Breugel, maar zo’n 20 tot 25 medewerkers op het gebied van logistiek, data & IT, tooling & 3D-meettechniek, safety, mechatronica, lineairtechniek en mechanische en industriële supplies zullen vanaf maart hun intrek nemen op BIC. Het contract behelst 300 vierkante meter kantoorruimte en 400 vierkante meter logistieke ruimte. De mensen van BT Brammer gaan overigens al vanaf de start van BIC daar aan de slag, aangezien het bedrijf aangesteld is om de logistiek voor alle huurders op BIC te coördineren.

www.btbrammer.nl