Widenhorn geeft koffiemok weg bij eerste bestelling snijonderdelen in april

0

De voorraad van Widenhorn is uitgebreid met tal van nieuw ontwikkelde snijonderdelen voor lasers en naast laser en plasma biedt de plaatwerkspecialist in Rhoon nu ook een range hoogwaardige watersnijonderdelen aan. Ieder bedrijf krijgt bij zijn eerste bestelling van snijonderdelen in april een koffiemok cadeau.

Widenhorn had voor de TechniShow unieke koffiemokken laten maken met de leus ‘Wij hebben een betere oplossing voor Plaatbewerking‘. Maar nu de beurs in maart niet is doorgegaan is besloten de mokken uit te delen bij bestellingen. “Om deze weken een heel klein beetje aangenamer te maken”, zegt Widenhorn-directeur Anco Euser.

De juiste laserlenzen, protective windows, nozzles, keramieken, straalpijpjes en orifices zijn belangrijk voor een goed snijproces. Zeker in een tijd waar steeds meer onbemand gesneden wordt. Niet alleen het NC-programma bepaalt het succes hiervan, maar ook de snijonderdelen. “De combinatie die Widenhorn hier biedt is dan ook een enorm voordeel voor bedrijven”, aldus Euser.

Grote voorraad en spoed bezorgservice

Voor ieder machinemerk zijn de onderdelen veelal uit voorraad leverbaar. Voor 16.00 uur besteld is het de volgende dag al in huis. Daarnaast beschikt Widenhorn over een bezorgservice als producten met spoed nodig zijn. Inmiddels bestaat de voorraad uit meer dan duizend verschillende optieken en snijonderdelen en komen er wekelijks nieuwe bij. Duurzaamheid en snijkwaliteit staat voorop en deze gaan vaak samen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende type nozzles om voor ieder materiaaltype en dikte de beste snijkwaliteit te krijgen.

Veel nieuwe onderdelen

Ook bellows voor lasersnijmachines zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, waarbij vaak flink op de kosten kan worden bespaard. De fabrikanten van Widenhorn blijven continu ontwikkelen om met de nieuwste technologie mee te gaan. Afgelopen maanden zijn er veel nieuwe snijonderdelen ontwikkeld, zoals:

  • Trumpf Keramiek voor Coolline en Brightline (1906032)
  • Trumpf EAV Set (2228806,2228802,2284439)
  • Trumpf Nozzles EAU, ECP, EAQ, EAK, EAN, EAC, EGL, EFL, EBC
  • Bystronic Fiber Nozzlehouder (10074594)
  • Bystronic Innerpart van Nozzlehouder (10075057)
  • Bystronic Nozzle body (10071494)
  • Bystronic Nozzlehouder (10011659)
  • Speciale Nozzles voor automatische nozzlewisselaars zoals Durma, Mitsubishi en LVD
  • Protective Windows en O-ringen in alle maten
Voor ieder machinemerk zijn de lasersnijonderdelen veelal uit voorraad leverbaar.
Voor ieder machinemerk zijn de lasersnijonderdelen veelal uit voorraad leverbaar.

Watersnijonderdelen

Widenhorn heeft inmiddels ook een nieuwe range hoogwaardige watersnijonderdelen voor alle verschillende merken watersnijmachines, waaronder Resato, Omax, Flow, Bystronic, TCI, Microstep, Waterjet Sweden en Tecnocut. De voorraad neemt hiervan ook gestaag toe. De straalpijpen zijn niet alleen in Roctec 100 en 500 beschikbaar, maar er bestaat ook een Ecoline. Dit is een nog prijsgunstiger alternatief. Naast straalpijpen zijn ook orifices, diamanten, filters, pomp en snijkoponderdelen.

Widenhorn heeft inmiddels ook een nieuwe range hoogwaardige watersnijonderdelen voor alle verschillende merken watersnijmachines.
Widenhorn heeft inmiddels ook een nieuwe range hoogwaardige watersnijonderdelen voor alle verschillende merken watersnijmachines.