247TailorSteel wint investeringsprijs Noordrijn-Westfalen

0

247TailorSteel heeft de NRW.Invest Award 2020 gewonnen. De prijs, waarmee NRW.Invest bijzondere investeringen door buitenlandse bedrijven in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen eert, komt voort uit de investering en bouw van de nieuwe productiefaciliteit in Hilden nabij Düsseldorf.

Andreas Pinkwart (Minister van economische zaken en digitalisering van Noordrijn-Westfalen) en Petra Wassner (Directrice van NRW.Invest)  reikten de prijs op 14 september in het Düsseldorfer Ständehaus aan vier internationale bedrijven uitgereikt. COO Frank Gelen nam de prijs voor 247TailorSteel in ontvangst. Naast 247TailorSteel ontvingen nog drie andere bedrijven de prijs: Indische IT-expert Infosys, OrCam uit Israël en de Franse pakketdienstverlener DPD. Alle prijswinnaars verrijken de regio met hun specialistische expertise en hun technologieën, creëren nieuwe banen en versterken de innovatiekracht van Noordrijn-Westfalen. Bedrijven als Amazon, Picnic en L’Oreal hebben deAward in de afgelopen jaren ontvangen.

Minister Pinkwart: “Noordrijn-Westfalen heeft een hoge mate van slagkracht en zichtbaarheid in de internationale strijd voor bedrijfslocaties en dat willen we verder uitdragen. Ons doel is dat de beste bedrijven ter wereld zich in onze regio vestigen met hun Duitse of Europese hoofdkantoor. Bedrijven die innovatieve technologieën ontwikkelen, vinden bij ons de beste randvoorwaarden. De winnaars zijn daar uitstekende voorbeelden van.”

De productie van 247TailorSteel in Hilden is onlangs van start gegaan.