Ace toont effectiviteit stootdempers met glas wijn

0
1033

Ace Stoßdämpfer, specialist in dempingstechniek, trok op de TechniShow aandacht met de Newtonline gasveren, tubus en stootdempers. Mede dankzij een glas rode ‘wijn’.

Dit glas stond op een groot stootblok met hieronder een stootdemper. Het blok van 50 kilo met hier bovenop een glas met rode vloeistof, valt in een vrije val van 1 meter naar beneden op de stootdemper, maar er wordt geen druppeltje wijn verspild. Han Titulaer, verkoper binnendienst Benelux van Ace: “Dit geeft een mooi beeld van de effectiviteit van onze stootdempers. Bovendien blijven er altijd veel bezoekers staan om deze techniek te bekijken, wat weer een goede aanleiding is voor een praatje.”
Titulaer is dan ook erg tevreden over de beurs. “Met name het niveau van de bezoekers aan onze stand was goed. We kregen veel gerichte vragen en concrete aanvragen.”

Hinderlijke trillingen voorkomen
Ace Stoßdämpfer  is wereldwijd actief op het gebied van industriële demping. Het Duitse bedrijf levert al meer dan 40 jaar industriële stootdempers in alle soorten en maten, maar ook gasveren, dempingsmatten, olieremmen, rotatieremmen en vibratiedempers. “Overal waar beweging is, kunnen wij van dienst zijn. Vaak komen bij machines hinderlijke trillingen vrij, die kunnen leiden tot onveilige situaties, snelle slijtage of verminderde capaciteit. Wij bekijken welke van onze producten het probleem kunnen oplossen”, aldus Titulaer.
Ace stond samen met haar dealer Romicon op de TechniShow. Romicon is specialist in pneumatische automatisering en proces- en dempingstechniek. Het bedrijf uit het Gelderse Wapenveld maakt veel gebruik van de dempingsproducten van Ace. Titulaer: “Het concept van een gezamenlijke stand met onze dealer Romicon was een succes. Het zorgde voor een synergie-effect waardoor we geïnteresseerde bezoekers een totaalplaatje konden voorschotelen.”

Stootdempers in verpakkingsmachines
In april staat de volgende beurs alweer op stapel voor ACE, namelijk de Empack, de enige verpakkingsbeurs van Nederland. Van deze beurs heeft Titulaer eveneens hoge verwachtingen. “Onze producten kunnen ook van grote waarde zijn voor verpakkingsmachines.”

(Visited 1 times, 1 visits today)