Additive Industries scoort eerste order MetalFAB1 in China

0

Op de tweede dag van de 7e jaarlijkse Additive World Conference van Additive Industries in Eindhoven, maakte het bedrijf bekend dat het een eerste bestelling in China heeft verworven.

Na de recentelijke aanstelling van Sinsun-Tech Corporation Ltd als distributeur in China hebben zij het eerste MetalFAB1-systeem verkocht aan een Chinese klant. Additive Industries won de aanbesteding van het Maritime Equipment Technology Institute van de Jiangsu University of Science & Technology en zal het instituut helpen de productie van warmtewisselaars voor Liquified Natural Gas (LNG) -toepassingen te versnellen.

“We zijn er trots op dat we het eerste systeem in China hebben verkocht, omdat dit onze expansie in de regio Azië-Pacific ondersteunt”, aldus Mike Goh, General Manager van Additive Industries Asia Pacific Pte. Ltd. “We zullen de klant ondersteunen om state-of-the-art warmtewisselaars te bouwen via ons regionale Process & Application Development Centre in Singapore.” Wang Jun, General Manager van Sinsun-Tech voegt daaraan toe: “Dit is een snelle en belangrijke stap om de Chinese markt te betreden met toegewijde industriële additieve productietechnologie voor serieproductie. Door de hoge productiviteit van het systeem en de volledige automatisering kan onze klant zijn businesscase verbeteren.”