AHC Venlo onderdeel van Mifa

0

De Venlose vestiging van AHC Benelux is sinds 1 juni formeel samengevoegd met Mifa. De nieuwe naam is Mifa Surface Treatment.

Met de kennis en mogelijkheden van Mifa Surface Treatment kan Mifa haar klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van oppervlaktebehandeling. Mifa wil voor haar klanten niet alleen profielen ontwikkelen en produceren maar vooral ook een totaalproduct. Nu Mifa Surface Treatment een onderdeel is van Mifa zijn hiervoor hier veel meer mogelijkheden.
Mifa Surface Treatment heeft geautomatiseerde productielijnen en is in staat om op technologisch gebied mee te denken met haar klanten. Het bedrijf verzorgt zowel mechanische, elektrochemische als galvanische oppervlaktebehandelingen. Daarnaast kan

Mifa Surface Treatment klanten ook van dienst zijn op het gebied van polymeerlagen op basis van dompel-, spuit- en poedercoatprocessen en primeren/natlakken. Mifa Surface Treatment krijgt per direct ondersteuning vanuit de diverse afdelingen van Mifa en technische ondersteuning om machines en processen te optimaliseren. Als onderdeel van Aalberts is Mifa in staat te investeren in de nieuwste technologieën op het gebied van oppervlaktebehandeling. Op relatief korte termijn wordt ook gestart met de bouw van nieuwe kantoren.