Koning opent nieuwe locatie Aalberts hydronic flow control in Almere

Koning Willem-Alexander heeft de nieuwe productie- en distributielocatie en het kantoor van Aalberts hydronic flow control in Almere geopend.

Na een korte presentatie, een rondleiding en een gesprek met medewerkers verrichte Koning Willem-Alexander de officiële opening.

Na een korte presentatie over het bedrijf kreeg de koning een rondleiding en uitleg in de nieuwe, grotendeels geautomatiseerde productiehal. In de showroom sprak hij met enkele medewerkers. Daarna verrichtte hij de officiële opening.

Gebouwen verduurzamen

Aalberts ontwikkelt technologieën voor industrieën en het dagelijks leven en is wereldwijd actief op het gebied van het energie-efficiënt maken van installaties in gebouwen, het verduurzamen van transport en geavanceerde mechatronica in de halfgeleiderindustrie. In Almere produceert het bedrijf hydronische installaties om gebouwen te verduurzamen. De nieuwe locatie faciliteert de productie van Aalberts’ druk- en opslagtechnologie onder het merk Flamco voor de snelgroeiende milieuvriendelijke bouwmarkt. Deze ultramoderne faciliteit stelt het concern in staat de klanten nog beter te bedienen, de productie- en supply chain te stroomlijnen en te verbeteren en meer efficiëntie en groei te realiseren. In het gebouw bevindt zich een academie om partners, installateurs en gebouweigenaren te trainen in het realiseren van het hoogste niveau van energie-efficiëntie in gebouwen.

Oplossingen ‘live’ gedemonstreerd

Het nieuwe kantoor is BREEAM Outstanding gecertificeerd en opgenomen in de top 10 van meest duurzame gebouwen ter wereld. De eigen producten en oplossingen van Aalberts zijn er toegepast en worden dus ‘live’ gedemonstreerd. “Onze nieuwe locatie vertegenwoordigt perfect waar wij voor staan”, zegt Maarten van de Veen, CEO Aalberts hydronic flow control. “Het realiseren van een van de meest duurzame gebouwen ter wereld bewijst

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

FME-voorzitter bespreekt innovatiepact met de koning

07-07 “Het versterken van onze strategische autonomie is niet alleen om geopolitieke redenen belangrijk, maar…

Oppervlaktetechniek

AHC Venlo onderdeel van Mifa

29-06 De Venlose vestiging van AHC Benelux is sinds 1 juni formeel samengevoegd met Mifa.…

Bedrijf en Economie

Aalberts Investments neemt 25% belang in KMWE

19-01 Aalberts Investments heeft een belang van 25% genomen in KMWE, toeleverancier en partner voor…

Toeleveren

Mogema verbetert productieplanning

11-01 Mogema in ’t Harde, hightech expert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie en specialist in…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV