Bemet prikkelt en inspireert

0

Bemet International kijkt terug op een geslaagd Bemet Business Event 2019. Klanten kwamen in grote getale naar de Basiliek in Veenendaal om alles te ontdekken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ketenintegratie en Business Intelligence. In diverse uitgebreide parallelsessies kwamen de noviteiten op het gebied van Bemet-oplossingen Plan-de-CAMpagne, TopSolid en APM+ aan bod.

Gebruikers kregen demonstraties van de nieuwste functionaliteiten en diverse tips en trucs om nog efficiënter met de software van Bemet om te gaan. In plenaire sessies werd dieper ingegaan op de ontwikkelingen rond Bemet, de Trivest Software Group en ECI Software Solutions. Laatstgenoemde is sinds 1 oktober de nieuwe eigenaar van de Trivest-groep, waartoe naast Bemet ook Proteus Systems, Trimergo, Inventive, Wintheon en Ridder Data Systems behoren.

Trivest Connect
De samenwerking tussen al deze bedrijven resulteert in een snellere ontwikkeling en een gezamenlijk opgezet platform genaamd Trivest Connect. Dit is hét platform voor de maakindustrie dat bedrijven met elkaar verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren. In een uitgebreide presentatie werd uitgelegd hoe Trivest Connect de groei en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie faciliteert.

Business Intelligence
Ook de toegevoegde waarde van Business Intelligence en de mogelijkheden die Bemet daarin biedt kwamen aan bod. Een prikkelende en inspirerende clinic verzorgd door de mensen van Omdenken zorgde voor de nodige afwisseling en zette de aanwezigen aan het denken hoe problemen ‘omgedacht’ kunnen worden naar nieuwe kansen.