Biostabiele reiniging met Hakupur 700 MB

0
82

Hakupur 700 MB is een pH-neutraal, hoogwaardig reinigingsproduct met excellente eigenschappen. Het middel droogt vlekvrij op en is bijzonder geschikt voor gebruik bij lage temperaturen.

Het is een product van oppervlaktebehandelingsspecialist Kluthe. Kluthe Benelux is in de afgelopen jaren toegetreden tot de semi-conductor en aerospace industry met name door het inzetten van unieke en innovatieve reinigers als Hakupur 700 MB. Het is boorvrij, bevat geen biociden en mono-ethanolamine is toch biostabiel waarbij geen bacterie-groei optreedt. Het is sterk reinigend en ontvettend en kan worden toegepast op vrijwel alle soorten metalen oppervlakken. De reiniger is te gebruiken in alle type installaties, zoals sproei- en dompel-installaties. Hakupur 700 MB is bovendien kostenbesparend door een lange standtijd. Het product is in alle denkbare markten inzetbaar, zelfs bij het produceren van turbines van de windmolens in de Renewable Wind Energy Sector.
Hakupur 700 MB is ontwikkeld op basis van duurzame en biologisch afbreekbare grondstoffen. Het product heeft een groot spoelvermogen en een goede reinigende werking vanaf kamertemperatuur. Het verwijdert koelsmeermiddelen, ingebrachte oliën en biedt bovendien uitstekende bescherming tegen corrosie. De reiniger is bijzonder schuimarm, ook bij extreem hoge spuitdrukken en lage verwerkingstemperaturen.
Afhankelijk van de mate van vervuiling wordt Hakupur 700 MB toegepast in een concentratie vanaf circa 2%. Verder zorgen de goede biostabiliteit en hoge de-emulgerende eigenschappen voor langere standtijden. Werkstukken en machines worden perfect gereinigd zonder dat een kleverig residu achterblijft. Vanzelfsprekend is Hakupur 700 MB optimaal afgestemd op de andere stappen in het 5C-concept van Kluthe.