Cellro vergroot distributienetwerk Benelux

Automatiseringsontwikkelaar Cellro heeft haar distributienetwerk uitgebreid met vijf nieuwe partners. Dymato CNC Technologie, Bokhoven BTM, Bendertechniek, Limas CNC-machinery en Germond verkopen vanaf heden Cellro’s standaard automatiseringssystemen voor verspanende CNC-machines.

Dit is niet de eerste stap in Cellro’s uitbreidingsslag in wereldwijde distributie. Eerder verwelkomde de automatiseerder uit Veenendaal al een groot aantal partners in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Finland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje. De eindklanten profiteren zo van nabije sales en ondersteuning. Ook kunnen er doelgerichter oplossingen geboden worden voor lokale behoeften.
Buiten de Benelux wordt Cellro in drie gebieden tevens vertegenwoordigd door een Application Partner. Dit is de partij waar klanten en geïnteresseerden terechtkunnen voor service en maatwerk. Dit is tevens de partij die de Cellro distributeurs in die regio kan ondersteunen. De gebieden waar deze Cellro Application Partners actief zijn, zijn de zuidelijke helft van Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. In de overige gebieden ondersteunt Cellro rechtstreeks.

Dymato, Bokhoven BTM, Bender Techniek, Germond en Limas
De nieuwe Nederlandse (Dymato, Bokhoven BTM, Bendertechniek en Limas) en Belgische (Germond) distributiepartners gaan Cellro’s standaardoplossingen leveren. Verspaners vinden hier beproefde en veelgebruikte automatiseringssystemen, die zich door hun modulaire opbouw flexibel laten configureren naargelang de wensen van de gebruiker.
De samenwerking sluit aan bij Cellro’s strategie om met uiteenlopende partners uit de verspanende wereld samen te werken. Dymato, Bender Techniek, Germond (BE) en Limas zijn als leveranciers van toonaangevende machinemerken nu in staat om direct passende automatisering bij (voornamelijk) hun eigen producten te leveren. Bokhoven BTM biedt een alternatieve ingang voor prospects als leverancier van uiteenlopende verspanende gereedschappen, opspanmiddelen en automatisering.

Cellro zet uitbreiding voort
Cellro merkt dat zowel binnen als buiten Nederland de vraag naar modulaire automatisering heviger wordt. “De behoefte aan automatisering neemt in algemene zin al tijden toe – opvallend is dat de voorkeur van de klant steeds vaker uitgaat naar multifunctionele en flexibele systemen, die in hardware en software ook nog na aanschaf met de wensen van de gebruiker meegroeien”, merkt Cellro-oprichter Bram de Koning op.
Met Cellro’s exponentieel groeiende distributienetwerk maken steeds meer productievloeren wereldwijd gebruik van modulaire automatisering. En het einde is nog niet in zicht. Nieuwe distributeurs en Application Partners worden bekendgemaakt op www.cellro.com.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Meer productiviteit, minder eentonig werk

24-10 Garant Automation Basic is het nieuwe beladingssysteem van Hoffmann Group. Het is als eerste…

Verspanen

Hoffmann laat verspaners binnen vier dagen onbemand produceren

06-10 Dat wordt geen eenvoudige klus, weet ook Peter Jansen, Automation Specialist bij Hoffmann Quality…

MetavakNieuws

Gabby neemt machine-operator routinetaken uit handen

29-09 In het middelpunt van de beurspresentatie staat het Garant Automation Basic beladingssysteem (kortweg Gabby),…

Plaatbewerking

Vink Products moderniseert snijproces

08-06 Vink Products is fabrikant van metalen luchtkanalen en luchttechnische componenten, zoals buitenluchtroosters en dakkappen.…

Automatisering

Dormac lanceert ‘eenvoudige’ beladingcel

22-11 Dormac Productie Automatisering introduceerde in samenwerking met 3D-Techdraw tijdens haar open huis de DPA…

Verspanen

Lakwijk verhoogt productiviteit en kwaliteit met 5-assige Emco

02-12 Om de productiecapaciteit te vergroten én op een hoger niveau te brengen heeft Lakwijk…

Automatisering

Robojob vergroot flexibiliteit beladingssystemen

03-08 Robojob heeft opnieuw een vernieuwing toegevoegd aan haar beladingssystemen voor CNC-machines. De klanten voor…

Automatisering

Halter klanten delen hun ervaring met automatisch beladen

01-06 Op 18 juni organiseert Halter CNC Automation een speciale dag, waarbij bedrijven uit Nederland…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV