Cibo biedt gratis eerste hulp bij schuurgevallen

0

Met haar ‘Eerste Hulp Bij Schuurgevallen’ biedt Cibo een gratis verzekering tegen schuurproblemen. Lijkt het finishen van die binnenhoek onmogelijk? Heeft u afwerkingskosten die de pan uit swingen? Ondervindt u problemen met het behalen van de gewenste finish? Of wilt u gewoon ontdekken of uw afwerking nog beter of sneller kan? De  toepassingsexperts van Cibo staan stand-by om uit te rukken bij elk schuurgeval. Zij  bieden gratis bijstand en lossen het op.

In de EHBS van Cibo zit:

  • Een ploeg passioneel gedreven toepassingsexperts, met jaren ervaring in the field. Hun grote toepassingskennis houdt niet alleen rekening met alle belangrijke parameters zoals snelheid, werkdruk en doorvoersnelheid, maar ook met de werkomstandigheden, het beschikbare gereedschap, de vakkennis van de operatoren en ga zo maar door. Deze afwerkingsspecialisten komen volledig vrijblijvend bij de klant ter plaatse om samen te zoeken naar de meest geschikte oplossing.
  • Een permanente voorraad van meer dan 10.000 technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten.
  • Een uitgebreid confectieatelier waar maatwerk standaard is en die hemel en aarde bewegen om producten op tijd bij de klant te krijgen, zodat zij hun opdrachten binnen de deadline kunnen afleveren.
  • Unieke schuurmiddelen en -machines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen.
Cibo is al meer dan 60 jaar actief in de schuur-, slijp- en polijstbranche. Dat maakt dat het bedrijf de sector en haar noden door en door kent en haar schuuroplossingen daarop kan afstemmen.
Cibo is al meer dan 60 jaar actief in de schuur-, slijp- en polijstbranche. Dat maakt dat het bedrijf de sector en haar noden door en door kent en haar schuuroplossingen daarop kan afstemmen.

Cibo is al meer dan 60 jaar actief in de schuur-, slijp- en polijstbranche. Dat maakt dat het bedrijf de sector en haar noden door en door kent en haar schuuroplossingen daarop kan afstemmen. Of het nu gaat over snel verspanen, een decoratieve finish, functionele of hoogglans afwerking of om kostenbesparing bij het slijpproces. Cibo biedt een oplossing op maat.

Cibo is aanwezig op de TechniShow (stand 10.A041).