Cibo verbetert formule InoxiClean Restore & Spray

0
34

Cibo staat niet alleen bekend om zijn innovatieve schuurproducten en unieke oplossingen.
Omdat zelfs roestvast staal regelmatig onderhoud vereist, werd een compleet gamma
reinigingsproducten ontwikkeld. De InoxiClean producten reinigen, beschermen én herstellen het oppervlak.

Cibo komt nu met een verbeterde formule voor zowel de InoxiClean Restore als de InoxiClean Spray. Met de InoxiClean Restore verwijder je vliegroest, vuil en vet op roestvast staal, aluminium en koper. En daar blijft het niet bij, want het brengt ook de oorspronkelijke glans en uitstraling van het materiaal terug naar boven.
Wat meteen opvalt tijdens het gebruik van de nieuwe Restore is de nieuwe, frisse geur, maar het grote voordeel van de verbeterde samenstelling situeert zich elders. De nieuwe formule zorgt ervoor dat de Restore zich beter aan het oppervlak hecht. Het gevolg hiervan is dat het nog beter inwerkt op het te behandelen materiaal en dus nog makkelijker roest et cetera verwijdert.

Inoxiclean
Cibo komt met een verbeterde formule voor zowel de InoxiClean Restore als de InoxiClean Spray.

InoxiClean Spray
De InoxiClean Spray is gericht op algemeen onderhoud in plaats van herstel. Het verwijdert vingerafdrukken, vuil en vetresten op geborsteld RVS, metaal, gelamineerd plastic, keramische tegels, et cetera. Buiten een vlekkeloos en egaal uiterlijk brengt deze spray ook een dunne beschermende film aan die het aanhechten van nieuwe vervuiling tegengaat. In de nieuwe samenstelling laat de 100% siliconenvrije InoxiClean Spray een film achter die niet vettig is. Bovendien beschikt het over een extra actief ingrediënt dat effectief vuil verwijdert. Een bijkomend voordeel is dat je beter ziet waar je de spray juist aangebracht hebt. Hierdoor ga je niet nodeloos te veel verstuiven en is het nieuwe product dus ook economischer in gebruik.

Cibo, stand 227