Conrad breidt assortiment laserafstandsmeters uit

0
187

Conrad heeft het assortiment meetinstrumenten uitgebreid met de Leica DISTO X3, X4 and S910 laserafstandsmeters van Leica Geosystems. De robuuste apparaten van de DISTO serie maken niet alleen eenvoudige afstand-, oppervlakte- en volume metingen mogelijk, maar zijn ook geschikt voor het meten van complexe objecten. De apparaten werken met een nauwkeurigheid van ±1 mm en hebben een meetbereik van 0,05 m tot 150 m.

De S910 is uitgerust met de innovatieve X-Range vermogenstechnologie en biedt – met dezelfde hoge nauwkeurigheid – een nog groter bereik, tot 300 m. De meters van de DISTO X-serie zijn bestand tegen een val van 2 meter hoogte, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ruwe omgevingen. Voor alle andere DISTO-apparaten is een maximale valhoogte van 1,20 m gespecificeerd.

In combinatie met de adapters DST 360 of FTA360-S en een statief kunnen de laserafstandsmeters worden geconfigureerd tot een stabiel meetstation en bieden ze gebruikers maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe DISTO Plan app, die werkt met alle met DISTO Bluetooth® uitgeruste apparaten, maakt het eenvoudig om gemeten objecten te bekijken en te documenteren. Leica Geosystems wordt in Nederland vertegenwoordigd door Conrad uit Oldenzaal.

(Visited 1 times, 1 visits today)