Dubbele luchtkussentjes

0

Automated Packaging Systems, leverancier van flexibele verpakkingsoplossingen, introduceert zijn nieuwe beschermende verpakkingsmateriaal ‘AirPouch Twin Pillow’. Het nieuwe materiaal met dubbele luchtkussentjes laat toe om één product te gebruiken voor zowel opvuloplossingen als Block-and-Brace-oplossingen.

Het materiaal beschikt over een middenzoom, waardoor je het gemakkelijk rond de hoeken en randen van een product kan plooien. Zo blijft het product optimaal beschermd. Het materiaal kan bovendien voor verschillende doeleinden gebruikt worden: om op te vullen en als Block-and-Brace-oplossing. De voorgevormde dubbele kussentjes worden geplooid geleverd in een hogerendements-doos en kunnen met lucht gevuld worden door een AirPouch-machine.

Materialen in een doos vereisen uiteraard minder stockageruimte dan materialen die vooraf gevuld werden. Bovendien is het materiaal van het eerste tot het laatste luchtkussentje bruikbaar, wat bij opgerold beschermingsmateriaal niet altijd het geval is. AirPouch Twin Pillows zijn ook voorzien van de exclusieve EZ-Tear perforatie, een gepatenteerde technologie die het voor verpakkers gemakkelijk maakt om snel zoveel luchtkussens als nodig af te scheuren.