Diffutherm gaat uitbreiden

0

Diffutherm heeft op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert een aangrenzende kavel van 1 ha gekocht om de uitbreidingsplannen te kunnen realiseren. Diffutherm groeit daarmee naar een oppervlakte van 5 ha en borgt toekomstige groei.

 

Diffutherm ontwikkelt en produceert coatings (anticorrosie, anti-steenslag, geluiddempend), lijmen en afdichtingen. De ontwikkeling en productie vinden plaats volgens de laatste technologieën, (milieu)technische normen en volgens de meest recente veiligheidseisen. Het bedrijf is in 2014 verhuisd naar het Kempisch Bedrijvenpark.

Voor de verdere geplande groei en ontwikkeling met productie van hoogwaardige en duurzame coatings, lijmen en afdichtingen heeft het bedrijf een gefaseerd uitbreidingsplan ontwikkeld. Diffutherm heeft op dit moment 114 medewerkers en is sinds 2013 onderdeel van de Duitse Würth-Groep. CEO Marc Spekreijse: “Met deze aankoop hebben we voldoende ruimte voor de verdere groei en ontwikkeling van zowel Diffutherm en haar medewerkers als ook voor onze huidige en toekomstige klanten. De focus ligt hierbij op groei in duurzame toepassingen en watergedragen coatings.”