Elmec opnieuw van de partij

431

Elmec ziet deelname aan TIV Venray als een ideale manier om haar diensten en producten onder de aandacht te brengen bij nieuwe relaties, maar ook om met bestaande relaties in ontspannen sfeer een praatje te maken. Hét kraanservice-bedrijf van de regio doet voor de vierde keer mee.

Elmec, gevestigd in Belfeld (nabij Venlo), is gespecialiseerd in intern transport en aandrijftechniek, vooral voor wat betreft het programma van Demag. Het bedrijf is met name actief in de zuidelijke helft van Nederland, om de klanten de snelle service te kunnen leveren die ze verlangen. Het programma omvat niet alleen takels, hijskranen motoren en tandwielkasten, maar ook een pakket componenten waarmee klanten zelf, desgewenst met vaktechnische assistentie van Elmec, een kraan of machine kunnen bouwen.
Elmec beschikt over een uitgebreid magazijn, waarin onder andere vrijwel alle Demag slijtage- en standaarddelen voorradig zijn.

Een paar maanden geleden is de nieuwe product-website www.arc-flex.nl gelanceerd. Nadat Elmec  de officiële vertegenwoordiging voor ARC radiografische afstandsbesturingen toegewezen had gekregen, is men meteen aan de slag gegaan om deze mooie producten een eigen plaats op het internet te geven. Doel is om de producten niet enkel als ‘aanverwant artikel’ te presenteren maar om het de aandacht te geven die een hoogwaardig product verdiend. ARC bewijst volgens Ertec dat gebruiksgemak en robuustheid wel degelijk samen kunnen gaan.

Elmec, TIV Venray 2014 standnummer 245

Facebook Comments