TIV Venray samen met VILO & SecuVak

0

Deze week vindt Technische Industriële Vakbeurs plaats in combinatie met VILO en SecuVak. Drie dagen lang (19, 20 en 21 november) staat Evenementenhal Venray in het teken van de technische industrie. Ruim 180 exposanten presenteren hun nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Exposanten als Goebel, Plymovent, Muraad, KLinch, Elsto Drives & Controls, Braker Spuittechniek en Van Steen en Gemini Electronics hebben afgelopen maand besloten om zich nog aan te melden voor TIV. Daarnaast zijn er opvallend veel nieuwe gezichten in Venray, ten opzichte van de editie in 2012. Onder andere Vebru, Hexagon, Kuhmichel, Care 4 Belts, Ommeren Metaalhandel, 247 Tailorsteel en Schickendantz hebben besloten zich op de vakbeurs te presenteren. VILO
Veel bedrijven in de technische industrie komen dagelijks in aanraking met verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag. Op VILO zullen bedrijven als Jopak, Ages, Ruco en D&S belijning zich presenteren als mogelijke partners voor zowel de bezoekers van VILO als die van TIV.

SecuVak
Op de beursvloer van TIV treft de bezoeker ook SecuVak. Hier kan men zich laten informeren omtrent diensten, producten en technieken om het bedrijf te laten beveiligen. Op SecuVak staan bedrijven zoals Securitas, Ajax Chubb Varel, Intergarde, MPL Beveiliging, BetaGuard, Ecos Systems en FR Security.

Naast de combinatie van vakbeurzen staat er ook een randprogramma gepland. Donderdag 21 november zal de jaarlijkse lunchbijeenkomst van de Koninklijke Metaalunie weer plaatsvinden. Ook vinden er dagelijks lezingen en workshops plaats op het gebied van beveiliging. Actuele onderwerpen als; Live View, cybercriminaliteit en proactief beveiligen worden hier besproken. Deze sessies zijn kosteloos bij te wonen, wel worden bezoekers verzocht zich hiervoor aan te melden via www.evenementenhal.nl.

De beursvloer is van 19 tot en met 21 november geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur en met één entreebewijs kunnen alle drie de vakbeurzen bezocht worden. Entreebewijzen kunnen via de website aangevraagd worden.

]]>