Lima presenteert nieuwe elektrische Mitsubishi

438

Lima Intern Transport introduceert op VILO Venray de compleet nieuwe Mitsubishi elektrische heftruck: de EDIA EX. Deze vervangt de 80V PAC modellen.

Alles aan EDIA EX wekt vertrouwen. De robuuste Mitsubishi bouwkwaliteit, het eenvoudige, effectieve ontwerp en de soepele, instinctieve controle klaren de klus meteen de eerste keer. De grote restcapaciteit betekent dat EDIA EX voor die extra’s zorgt die men nodig heeft om grotere ladingen te tillen tot een hoogte van 7 meter – terwijl de duale aandrijfmotoren en de 100 graden achterasbesturing de flexibiliteit geven om die grote-truck prestaties in de krapste ruimte te leveren.
Ook aan veiligheid is gedacht. Van het een-spaaks stuurwiel tot het strakke schuine tegengewicht, elk aspect maximaliseert het zicht rondom voor de bestuurder waar hij ook aan het werk is. Geen dure trucjes, gewoon goed truck ontwerp. Daarbij komt ook nog: IPX4 waterdicht en afgesloten natte schijfremmen betekenen dat deze heftruck overal kan werken, van hygiënisch, zero-emissie omgevingen tot buiten in de regen. Maar het beste ding aan EDIA EX is de aandrijving. “Vanaf het moment dat je achter het stuur schuift, voelt alles gewoon goed aan”, aldus leverancier Lima. “Chauffeurs voelen zich direct thuis en presteren op hun best. Vanaf dag 1!”

Lima, TIV Venray 2014 standnummer 150