Machinefabriek “Huba” en “Jeldi” Metaal gaan voor samenwerking

590

Ze komen al langere tijd bij elkaar over de werkvloer en vullen elkaar goed  aan, met ieder hun eigen specialiteiten. Daarom hebben de twee Veldhovense bedrijven Machinefabriek “Huba” en “Jeldi” Metaal besloten om een keer samen op een vakbeurs te gaan staan. Om eens te kijken hoe dit aansluit op de markt.  

Beide bedrijven blijven zelfstandig door draaien op hun eigen vakgebied maar door hun jarenlange samenwerking weten zij elkaar goed aan te vullen en zodoende tot een betere prijs-kwaliteit verhouding te komen. Ook kunnen ze samen snellere levertijden realiseren, zeker bij spoedklussen. De voornaamste werkzaamheden van Jeldi zijn: Rotofinishing (afbraam- en ontvettechnieken), zetwerk,  plaatwerk, stampwerk, zagen, knippen, lassen van alle materialen, constructiewerken,  vacuüm frezen,  lichter frees- en draaiwerk en zonweringsproducten. Huba heeft als voornaamste werkzaamheden: CNC draaien en frezen, knippen, brootsen, slijpen zowel groot als klein vanaf 1 stuks tot en met (als specialisme) grotere series. Ook kan Huba draadvonken en series CNC nummeren en in beperkte mate lassen en stampen. Ook hebben zij een geconditioneerde meetkamer met CNC meetmachine en alle voorkomende meetapparatuur. Samen hebben Huba en Jeldi al meerdere grotere samengestelde constructiewerken afgeleverd  met gecompliceerd draaifrees- en laswerk. Wij zijn samen goed ingericht voor het maken van zowel kleine als grote series, eventueel met meetrapporten.
Daar beide bedrijven bijna elkaars buren zijn is de aanvoer en communicatie naar elkaar kort.
Ook  kunnen wij alle oppervlaktebehandelingen verzorgen, zoals harden, verzinken, lakken, beitsen en passiveren. Tevens is het franco afleveren en of ophalen voor ons geen probleem. Heeft u interesse? Bel dan een van onze bedrijven en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Machinefabriek Huba Jeldi Metaal, TIV Venray 2014 standnummer 215

Facebook Comments