ESEF Maakindustrie en NEVAT bundelen krachten

0

ESEF Maakindustrie en NEVAT gaan samenwerken om meer te betekenen voor klanten en relaties. Door niet alleen tijdens, maar ook buiten de beurs ESEF Maakindustrie op inhoud gerichte evenementen en activiteiten te organiseren.

Zo wordt bijvoorbeeld verbinding gelegd tussen de inhoud die NEVAT presenteert tijdens het congres ‘Nederland Maakt’ op 2 oktober en de live proposities die Jaarbeurs neerzet met ESEF Maakindustrie van 17-20 maart 2020.

ESEF Maakindustrie is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. NEVAT is de branchevereniging voor toonaangevende toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie. “ESEF Maakindustrie en NEVAT sluiten zo nauw op elkaar aan, dat besloten is om samen te werken”, zegt Floris de Zwart, brandmanager ESEF Maakindustrie. “We willen de praktische succesverhalen vertellen waar de bezoeker behoefte aan heeft. Een goed voorbeeld is een door NEVAT geïnitieerd onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de maakketen. De resultaten hiervan worden gepresenteerd tijdens ‘Nederland Maakt’ op 2 oktober. Met de conclusies van dit rapport gaan we onder andere verder tijdens ESEF Maakindustrie waarbij NEVAT en haar leden kansen en oplossing bieden. Op deze manier krijgt ‘Nederland Maakt’ – dat door NEVAT wordt georganiseerd in samenwerking met FME en enkele ketenpartners – een vervolg tijdens de vakbeurs.”