Euroboor wil de verwachtingen van de klant overtreffen

Al ruim veertig jaar is Euroboor actief als producent en leverancier van draagbaar industrieel gereedschap. Inmiddels is het bedrijf succesvol in meer dan zeventig landen wereldwijd en een grote speler op de markt van metaaltechniek.

Bij de ontwikkeling van haar premium gereedschappen stelt Euroboor zich altijd ten doel de verwachtingen van de klant te overtreffen. Hoe? Door met aandacht te luisteren naar de klant, producten te ontwikkelen die de gebruiker efficiënter laten werken, de professionele kwaliteit te bieden die een professional verwacht, maar ook verdient, en door buiten gebaande paden te werken en daarmee de klant altijd de mogelijkheid te bieden tot maatwerkoplossingen.

Luisteren naar de klant
Sinds de oprichting van Euroboor in 1977 maakt het bedrijf zich hard voor het feit dat professionals moeten kunnen vertrouwen op een professionele leverancier, dat klanten altijd serieus genomen moeten worden én de aandacht krijgen die zij daadwerkelijk verdienen. Euroboor is daarom altijd blijven luisteren naar de individuele klant en de wensen uit de markt. Mede hierdoor is het bedrijf uit Zoetermeer uitgegroeid tot een belangrijke speler in de industriële wereld, met een eigen fabriek en meerdere vestigingen wereldwijd. De dagelijkse gebruikers worden gezien als de belangrijkste graadmeter bij de ontwikkeling en uitvoering van Euroboor’s industriële gereedschappen. Het uitgangspunt is daarbij duidelijk: goed is niet goed genoeg. Kwaliteit is onlosmakelijk verbonden aan de organisatie en een zeer belangrijke pijler. Alle gereedschappen worden van het begin tot het einde uitgebreid getest en pas geproduceerd als Euroboor hoogwaardige kwaliteit kan waarborgen.

Toonbeeld van efficiëntie
En Euroboor gaat nóg een stap verder. Met haar productiemethodes en technische aanpak stelt het bedrijf zich ten doel lichtere, sterkere en betrouwbaardere gereedschappen te ontwikkelen. Zo is bijvoorbeeld de Euroboor ECO.55-TA magnetische kernboormachine het toonbeeld van efficiëntie. De machine is, met haar bijzonder intelligente elektronica, uitermate geschikt om automatisch te boren, waardoor er bijvoorbeeld een automatische boorstraat gecreëerd kan worden. Deze magnetische kernboormachine neemt de gebruiker letterlijk het werk uit handen.

Speciaal gereedschappen
En zoekt de klant naar gereedschappen of nieuwe oplossingen die niet in het standaard beschikbare portfolio zitten? Ook dan staat Euroboor klaar met haar eigen maatwerkprogramma en worden de mogelijkheden bekeken om speciaal gereedschappen te ontwikkelen, gericht op de wensen en eisen van de klant. De producent stelt alles in het werk om de wens van de klant te realiseren. De visie van Euroboor is gericht op het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen die van toegevoegde waarde zijn en het werk van de gebruiker vergemakkelijken. Daarbij worden duurzaamheid, tijdswinst en kostenbesparing nimmer uit het oog verloren. Centraal staat te allen tijde de missie: het overtreffen van de verwachtingen van de klant!

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Mapal rekent op geleidelijk herstel na zware jaren

23-07 Mapal heeft sterke banden met de automobielindustrie. De ontwikkelingen in die branche zijn dan…

Verspanen

Grijpvingers wisselen met druk op de knop

07-07 Bovendien wordt een nieuwe vingerset net zo snel en eenvoudig bevestigd en met een…

Verspanen

KMWE Toolmanagers & KGS Tools vindt gereedschapsontwikkeling in microgeometrie

23-06 “In de microgeometrie kom je echt leuke verrassingen tegen”, vertelt Jorg Michiels, CCO bij…

Verspanen

In één stap bevestigingsgaten boren en verzinken

09-06 “De meeste gereedschappen voor bevestigingsgaten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn complexe op bestelling gemaakte…

Verspanen

2e editie VerspaningNieuws in teken van gereedschappen

17-05 Dit thema wordt uitgebreid aangevuld met vaktechnische nieuwsartikelen over machine- en gereedschapleveranciers, toeleveranciers, brancheorganisaties…

Werkplaatstechniek

Gereedschap met intelligentie aan boord

05-05 Voor productie in een smart factory is het uitwisselen van assemblage-gegevens essentieel. De hiervoor…

Verspanen

Uitbreiding af- en groefsteekgereedschappen Dormer Pramet

06-04 Deze uitbreiding is een vervolg op de nieuwe af- en groefsteekgereedschappen, die in november…

Verspanen

Rene van Ommen blikt terug op 10 jaar Young cuttingtools

29-03 “De grote directeur van YG-1 noemde zijn bedrijf YG: ‘Young Generation’. Daar is Young…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X