Faro organiseert New Technology Day

0

Op donderdag 21 november 2019 organiseert Faro Benelux in Rotterdam een Open House voor 3D productie, met als unieke locatie de Van Nelle fabriek. De Van Nelle fabriek is een UNESCO-monument en deze plek wordt nu als bijzondere locatie gebruikt voor Faro’s New Technology Day.

Doel van de dag is om geïnteresseerden kennis te laten maken met nieuwe 3D- meettechnologieën van Faro waarmee kwaliteitscontroles geoptimaliseerd kunnen worden en productiviteit verbeterd kunnen worden. Zo worden onder meer de Faro 8-axis Quantum ScanArm, de Visual Inspect, de Faro Laser Tracker Vantage en de Laser Projector Tracer getoond.

De New Technology Dag biedt een goede gelegenheid om de nieuwste Faro-technologieën te ontdekken, te vergelijken en te testen. Tijdens de dag zijn medewerkers van Faro aanwezig om de producten te demonstreren en vragen te beantwoorden. Bezoekers kunnen ook eigen onderdelen en bijbehorende CAD-bestanden meenemen, zodat het Faro-team deze kan meten en analyseren. Geïnteresseerden kunnen zich via deze link aanmelden voor de New Technology Days. Deelname is gratis.